Δείτε ποιοί κερδίζουν προσκλήσεις για το φεστιβάλ «Taste of Athens»

20/09/2018

Το αθηνόραμα Club δίνει την ευκαιρία στα μέλη του να επισκεφθούν την παγκόσμια γαστρονομική γιορτή που έρχεται στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και συμπεριλαμβάνει την Αθήνα στους παραδεισένιους προορισμούς των foodies.

Στην Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και από τον φετινό Σεπτέμβρη και στην Αθήνα το «Taste of…» γιορτάζει τη γεύση, το φαγητό, το κρασί και όλα «όσα περνάνε από το στομάχι και κάνουν τον άνθρωπο ευτυχή». Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου το «Τaste of Athens» θα φιλοξενεί την αφρόκρεμα της ελληνικής εστιατορικής σκηνής, μέσα από δώδεκα κορυφαίους σεφ και ισάριθμα εστιατόρια, τα οποία από τα pop up kiosks θα σερβίρουν signature δημιουργίες σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ). Ακόμη, τη σκηνή του αθηναϊκού fine drinking θα εκπροσωπήσουν γνωστοί και βραβευμένοι Έλληνες bartenders σε μια σειρά από ενδιαφέροντα events, ενώ δεν θα λείπουν ομιλίες και παρουσιάσεις από διάσημους ξένους και Έλληνες σεφ.


Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club μέχρι και τις 25/09 και κερδίστε 2 διπλές Vip προσκλήσεις και 5 διπλές προσκλήσεις Γενικής Εισόδου για την Παρασκευή 28/09 (18.30 - 22.30). Σημείωση: Η κάθε πρόσκληση εξασφαλίζει την είσοδο στο φεστιβάλ για ένα τετράωρο σερβίρισμα και δεν περιλαμβάνει την αγορά των πιάτων ή ροφημάτων από τα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 26/09 και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω email.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email ή τηλεφωνικά.

Από μία διπλή πρόσκληση VIP κερδίζουν οι:


Μανώλης Ανδρουλιδάκης
Ξένια Μαστροπέτρου


Από μία διπλή πρόσκληση Γενικής Εισόδου κερδίζουν οι:


Κώστας Παπαδημητρίου
Κατερίνα Μαστροδήμου
Μαρία Μακρυνιώτη
Στυλιανός Πολυμενάκος
Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου