Δείτε ποιοι κερδίζουν anti stress θεραπείες στο city spa "Urbane Skin" στο Κολωνάκι!

13/12/2018

Το αθηνόραμα Club δίνει την ευκαιρία στα μέλη του να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης στους πολυτελείς χώρους του "Urbane Skin Spa": έναν πρότυπο μοντέρνο χώρο ομορφιάς, ευεξίας και σύγχρονου well-being στο Κολωνάκι.

Έπνευσμένο από τα spa του εξωτερικού, το "Urbane Skin" είναι ένα σύγχρονο και πολυτελές city spa στην καρδιά της Αθήνας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μια ευρύτατη γκάμα θεραπειών, την τελευταία λέξη της κοσμητικής αισθητικής στις υπηρεσίες ομορφιάς, ευεξίας και αντιγήρανσης.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία των θεραπευτών του με την ποιότητα των υλικών, το "Urbane Skin" προσφέρει τις πιο καινοτόμες θεραπείες ανανέωσης και ομορφιάς, όπως βαθύ καθαρισμό, κρυοθεραπεία, οξέα φρούτων, τις πιο εξελιγμένες τεχνικές στο μασάζ, αδυνάτισμα, αποτρίχωση και μακιγιάζ.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club μέχρι και τις 19/12 και κερδίστε 5 χαλαρωτικά anti stress μασάζ 50 λεπτών με ζεστό οξυγονούχο λάδι και αιθέρια έλαια: μια μοναδική εμπειρία μάλαξης που υπόσχεται άμεση χαλάρωση, καθώς το συγκεκριμένο είδος μασάζ δημιουργεί από το πρώτο λεπτό μια γλυκιά αίσθηση ανακούφισης.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το "Urbane Skin" και απολαύστε έκπτωση 20% με την κάρτα σας αθηνόραμα Club.



  • Το δώρο του διαγωνισμού απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019. 

  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/12, στις 14.00 και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικά. 

  • Το δώρο δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή προωθητικές ενέργειες.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με μέηλ.

Οι νικητές είναι οι παρακάτω:

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΜΑΛΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΙΟΛΕΤΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΟΥΡΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ