Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για live βραδιές στο «Jazzét Café»

01/01/2019

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για live μουσικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό jazz club του Χαϊδαρίου.

Spiral Trio, 25/05 στις 22.00

Ένα εξαιρετικό σχήμα, το "Spiral Trio", με τρεις συνθέτες μουσικούς, τον πιανίστα Σπύρο Μάνεση, τον κοντραμπασίστα Αρίωνα Γυφτάκη και τον ντράμερ Αναστάση Γούλιαρη, παρουσιάζει το "Jazzét Café" το Σάββατο 25 Μαϊου. Οι τρεις σπουδαίοι Έλληνες μουσικοί, με πλούσια δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδας, συναντήθηκαν το 2012 και συγκαταλέγονται πλέον στα σημαντικότερα ελληνικά jazz piano trios. Με πολλές επιρροές από τους μεγάλους του είδους και με σαφείς αναφορές στην παράδοση του jazz playing, το διαρκές interplay μαζί με το υψηλό επίπεδο των μουσικών και αυτοσχεδιαστικών τους ικανοτήτων φέρνει στο μουσικό αποτέλεσμα έντονα τα στοιχεία της έκπληξης και της ποικιλίας στη δημιουργία των μουσικών εικόνων. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του τρίο, καθώς και jazz standards που χρησιμοποιούνται σας αφετηρία για να οδηγηθούν σε διαφορετικούς μουσικούς χώρους. Το 2015 το Spiral Trio (τότε ως Manesis / Gyftakis / Gouliaris Trio) βραβεύτηκε με το Πρώτο Βραβείο στον 1ο ελληνικό διαγωνισμό τζαζ, τον "Apollon Jazz Competition Greece".

Human Touch Band, 18/05 στις 22:00

Για μια ακόμη φορά, ένα από τα μακροβιότερα group, με 20 χρόνια συνεχούς πορείας, μέσα από την αδιαμφισβήτητη αυθεντικότητα και ιδιαίτερη εξέλιξη του, παρουσιάζουν έναν ήχο με άποψη και μουσική ευαισθησία. Σαξόφωνα, μπάσα, πλήκτρα, ντραμς, φλάουτα, κρουστά, φλογέρες, φωνές, σώματα και μελλοντικές, μεταμφιέζονται από μουσικά όργανα σε πολυμορφικές προσωπικότητες που εξιστορούν ατμόσφαιρες μεταξύ γης και ονείρου. David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας, κατά κόσμον Human Touch.

Για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση (με ένα ποτό) για ένα από τα παραπάνω live στο "Jazzét Café" συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Πέμπτη 16/05 (14.00 μ.μ.), διαλέγοντας την παράσταση που σας ενδιαφέρει. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Πέμπτη 16/05 (15.00 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.
*Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας σας αθηνόραμα Club, καθώς και η ταυτότητά σας.

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email ή τηλεφωνικά.
Οι νικητές είναι:


Human Touch Band, 18/05 στις 22:00
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ


Spiral Trio, 25/05 στις 22.00
Γεώργιος Καραγιαννίδης