Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Annabelle Comes Home»

19/11/2018

Η πιο τρομακτική κούκλα ζωντανεύει στο νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του «Καλέσματος» και εσείς μπορείτε να είστε οι πρώτοι που θα τη δουν στη μεγάλη οθόνη, δηλώνοντας συμμετοχή για προσκλήσεις στην πρεμιέρα της ταινίας στα Village Cinemas @ The Mall την Τρίτη 25/6.

Οι σοκαριστικές ιστορίες στον κόσμο του τρομο-franchise «Το Κάλεσμα» συνεχίζονται, με την τρίτη ταινία με πρωταγωνίστρια τη σατανική κούκλα Άναμπελ. Αυτήν τη φορά, οι δαιμονολόγοι Εντ (Πάτρικ Γουίλσον) και Λορέν Γουόρεν (Βέρα Φαρμίγκα) είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν τις δολοφονικές ορέξεις της, έτσι την τοποθετούν σε μια προθήκη και την κλειδώνουν στο δωμάτιο με τα καταραμένα αντικείμενα. Μάλιστα, ζητούν από έναν ιερέα να ευλογήσει την προθήκη ώστε να βεβαιωθούν πως δεν πρόκειται να δραπετεύσει… Ένα χρόνο αργότερα όμως, η μικρή κόρη των Γουόρεν και οι φίλες της τρυπώνουν στο δωμάτιο, και άθελα τους ξυπνούν όχι μόνο τη δαιμονισμένη κούκλα αλλά και όλα τα πνεύματα που βρίσκονται εκεί, εκκινώντας ένα νέο μακελειό.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία:
Γκάρι Ντάουμπερμαν Σενάριο: Γκάρι Ντάουμπερμαν Πρωταγωνιστούν: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα, ΜακΚένα Γκρέις, Μάντισον Άιζμαν, Κέιτι Σαρίφ

H TAINIA «ANNABELLE COMES HOME» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER

Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Annabelle Comes Home» στο Village Cinemas @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι, 14848) την Τρίτη 25/6 στις 9.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 8.30 μ.μ.) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 24/6 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr

*Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.
Οι νικητές είναι:


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΛΟΝΕΛΟΥ
Φανταουτσάκης Ιωάννης
Γιώργος Μιχαήλ
Χρήστος Καρατζογλίδης
Αναστασια Καραπατακη
Μαρίνα Αντώνη
Μέλπω Αποσπόρη
Λια Αλεξιου
Παπαχρήστου Ελευθερία
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΥΚΟΣ