Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Άγγελος» στο Δαναό

21/03/2019

Μπείτε στην κλήρωση και δείτε πριν από όλους την υποβλητική ταινία μυστηρίου από την Αργεντινή, στην οποία συμμετείχε ως παραγωγός ο εμβληματικός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Ο Κάρλος Ρομπλέντο Πουτς τη δεκαετία του ’70 στην Αργεντινή έκανε δεκάδες πρωτοσέλιδα ως ο αιμοσταγής κατά συρροή δολοφόνος 11 ανθρώπων, ενορχηστρωτής 17 ληστειών και πολλών ακόμα παραπτωμάτων, προτού φυλακιστεί το 1973. Τα αποτρόπαια εγκλήματά του δεν έχουν ξεχαστεί μέχρι σήμερα, ο λόγος όμως δεν είναι μόνο η φύση τους, αλλά το γεγονός πως ο δράστης ήταν μόλις 20 ετών.

Σαράντα και πλέον χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης Λουίς Ορτέγκα εμπνέεται από την περίπτωση του Πουτς και στην ταινία «Ο Άγγελος» καταδύεται στη νοσηρή ψυχοσύνθεσή του. Η εντυπωσιακή αισθητική της ταινίας και το όραμα του Ορτέγκα γοήτευσαν τον σπουδαίο Πέδρο Αλμοδόβαρ, ο οποίος συμμετείχε ως παραγωγός στη δημιουργία της ταινίας. Στο φιλμ κλέβει την παράσταση η γεμάτη ένταση ερμηνεία – αποκάλυψη του πρωτοεμφανιζόμενου Λορέντζο Φερό, ο οποίος αποδίδει σοκαριστικά το χαρακτήρα του Πουτς.

Συντελεστές:


Σκηνοθεσία: Λουίς Ορτέγκα, Σενάριο: Σέρχιο Ολγκουίν, Λουίς Ορτέγκα & Ροντόλφο Παλάσιος, Ηθοποιοί: Λορέντζο Φερό, Τσίνο Νταρίν, Ντανιέλ Φανέγκο, Μερσέντες Μοράν


 Η ΤΑΙΝΙΑ «Ο ΑΓΓΕΛΟΣ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ STRADA FILMS

Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την πρώτη προβολή της ταινίας «Ο Άγγελος» στον κινηματογράφο Δαναό (Λ. Κηφισίας 109, Πανόρμου, 2106922655) την Πέμπτη 28/3 στις 20.00 μ.μ. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 27/3 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr


 Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι νικτές έχουν ενημερωθεί με μέηλ ή τηλεφωνικά.


Οι νικητές είναι:


Pandora Sifnioti
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΓΚΑΝΕΤΣΟΥ
Τιτση Χρυσαυγή
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ