Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για το «The Great Gatsby – Cinema Alive»

27/12/2018

Η μαγευτική ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης του ’20 που αποτυπώνει καθηλωτικά ο Μπαζ Λούρμαν στο βραβευμένο με Όσκαρ μιούζικάλ του, «ζωντανεύει» στους χώρους του πεντάστερου και πρόσφατα ανακαινισμένου Grand Hyatt Athens. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε 12 διπλές προσκλήσεις για να βιώσετε τη διαδραστική κινηματογραφική εμπειρία του Cinema Alive στις 21-22 & 28-29/12.

Το 1925 ο σπουδαίος συγγραφέας Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ αποθέωσε την ατμόσφαιρα των «roaring twenties», της απελευθέρωσης που έφερνε η τζαζ, των αχαλίνωτων πάρτι και τη δημοφιλία της μόδας στο κλασικό βιβλίο του «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι», το οποίο σήμερα θεωρείται ορόσημο για την εποχή του.

Ογδόντα και πλέον χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν που μας συγκίνησε με το εξαιρετικό μιούζικαλ «Moulin Rouge», μετέφερε επιτυχημένα τη γοητευτική ατμόσφαιρα του μυθιστορήματος στη μεγάλη οθόνη αποσπώντας μάλιστα δύο Όσκαρ (σχεδιασμού παραγωγής, κουστουμιών). Στην ταινία συμμετέχει ένα πρωτοκλασάτο cast που αποτελείται από τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τόμπι Μαγκουάιρ, Κάρεϊ Μάλιγκαν και Τζόελ Έντγκερτον. Σε αυτήν παρακολουθούμε τον πρώην χρηματιστή και νυν τρόφιμο νευρολογικής κλινικής Νικ Κάραγουεϊ, καθώς αφηγείται τις ξένοιαστες ημέρες του στο Λονγκ Άιλαντ του 1922 και τη γνωριμία του με τον γοητευτικό όσο και μυστηριώδη μεγιστάνα Τζέι Γκάτσμπι.

Η ομάδα του Cinema Alive δίνει την ευκαιρία στα μέλη του αθηνόραμα Club να γίνoyn κομμάτι της ταινίας προσφέροντας μια ανεπανάληπτη διαδραστική εμπειρία. Με πάνω από 60 ηθοποιούς, χορευτές, μουσικούς και DJs, το Cinema Alive μεταφέρει στο πεντάστερο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens τη ρομαντική ατμόσφαιρα που μοιράζονται το βιβλίο και η ταινία, παρέχοντας τα κατάλληλα σκηνικά, το φωτισμό και τη μουσική επένδυση που θα σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο. Φυσικά θα υπάρχουν και cocktails φτιαγμένα ειδικά για τη βραδιά…

Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για κάθε μία από τις παραστάσεις του «The Great Gatsby – Cinema Alive» (21, 22, 28 & 29/12) στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens (Λεωφ. Συγγρού 115, 2144021234) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Τετάρτη 19/12, διαλέγοντας την ημέρα που σας ενδιαφέρει. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Πέμπτη 20/12 (2 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές ενημερώθηκαν με μέηλ ή τηλεφωνικά.

Οι νικητές είναι:


Παρασκευή 21/12
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
ΒΟΥΓΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΟΝΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


Σάββατο 22/12
ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΑΝΤΑ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΟΣΩ


Παρασκευή 28/12
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ


Σάββατο 29/12
ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΛΟΥΙΖΑ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ
ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΠΕΠΗ