Δείτε ποιοί κερδίζουν θεατρικές προσκλήσεις για την "Αναζήτηση" από το αθηνόραμα Club

21/02/2019

Δηλώστε συμμετοχή στον νέο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και κερδίστε μία από τις είκοσι διπλές προσκλήσεις για το θέατρο "Πρόβα".

Μια συνάντηση του συγγραφέα Π. Μέντη και του σκηνοθέτη Ν. Σακαλίδη, με την Κ. Τσόγκα και τον Θ. Βούλγαρη, οδήγησαν στη δημιουργία μιας αλλιώτικης κωμωδίας. "Η Αναζήτηση" είναι ένα έργο γλυκόπικρο και τολμηρό με διαβρωτικό χιούμορ, όπου οι χαρακτήρες -καθημερινοί αλλά και αθώοι- δυναμιτίζουν τις καθιερωμένες κοινωνικές συμβάσεις. Μια κωμωδία με ήρωες δυο πρόσωπα σε σχέση αιμομιξίας οδηγούν τελικά, μέσα από τραγελαφικές καταστάσεις, τον θεατή στην κατανόηση του προβλήματος.

Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την Δευτέρα 25/02 στις 20.00 ή μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την Τρίτη 26/02 στις 21.00 συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Δευτέρα 25/02 (11 π.μ.), διαλέγοντας την παράσταση που σας ενδιαφέρει. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Δευτέρα 25/02 (12 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά. Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη της ενεργής κάρτας σας αθηνόραμα Club.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με μέηλ.

Οι νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την Δευτέρα 25/02, στις 20.00 είναι:


ΒΟΥΓΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΑΧΤΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΟΥΡΜΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΞΙΩΤΕΛΛΗ
ΦΥΡΙΠΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΟΛΙΟΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΠΑΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΝΕΞΕΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΑΚΟΥ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΔΗΜΟΥ


Οι νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την Τρίτη 26/02, στις 21.00 είναι:


ΕΥΔΟΞΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΠΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΝΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΚΑΦΩΣΗ ΛΥΔΙΑ
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΩΡΑ ΒΑΛΕΛΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ