αθηνόραμα Club

Ξορκίζοντας την κρίση με χιούμορ

08/03/2018

Οι θεατρόφιλοι-μέλη του αθηνόραμα Club μπορούν να δουν αυτές τις μέρες με προνομιακή τιμή εισόδου οκτώ ηθοποιούς να ζωντανεύουν στην σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου το πολυδιαβασμένο graphic novel «Σούπερκραχ - Το μεγάλο Κόλπο με τη διεθνή οικονομία».

Μπορούμε να μετατρέψουμε τη φιλοσοφία μας σε στάση ζωής; Ποια είναι η ψυχολογική βάση των πολιτικών μας επιλογών και τι είναι επιτέλους αυτό που λέμε οικονομική κρίση; Όλα αυτά τα ερωτήματα φωτίζει με έξυπνο τρόπο η θεατρική μεταφορά του graphic novel «Σούπερκραχ - Το μεγάλο Κόλπο με τη διεθνή οικονομία» του Ντάριλ Κάνινγκχαμ σε σκηνοθεσία Μαργαρίτας Καστρινού και Γιάννη Μιχαλόπουλου.

Οκτώ ηθοποιοί (Νικήτας Αναστόπουλος, Ευαγγελία Αστρίδου, Νίκη Καράλη, Μαργαρίτα Καστρινού, Ίρις Κατσούλα, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Γιώργος Τζαβάρας, Άρης Ηλίας Τοπάλογλου) ζωντανεύουν στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου το πολυδιαβασμένο graphic novel σε μια παράσταση που συνδυάζει την πρόζα με τη μουσική. Ακούγονται ζωντανά τραγούδια από τα «Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας» σε στίχους Γιάννη Νεγρεπόντη και μουσική Λουκιανού Κηλαηδόνη. «Έναν δίσκο – σταθμό της δεκαετίας του ’70, αποτελούμενο από τραγούδια που μιλούν για τον πυρήνα της πολιτικής και της οικονομίας, ξεφεύγοντας από το κλασικό μοντέλο του πολιτικού και στρατευμένου τραγουδιού».

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» εδώ.