Μια εβδομάδα διασκέδασης με το αθηνόραμα Club

12/04/2019

Απολαύστε κάθε ημέρα στην πρωτεύουσα κερδίζοντας μέχρι και 50% σε κάθε έξοδο!

Κυριακή

Όλοι το ξέρουν ότι η εβδομάδα ξεκινά με την Κυριακή και αυτό οφείλεται στο κυριακάτικο brunch! Εκλεκτές ποικιλίες καφέ, αυγά, pancakes αλλά και θαμώνες που γεμίζουν με στυλ και κυριακάτικη διάθεση την ανοιξιάτικη αυλή & την ατμοσφαιρική σάλα του Hide & Seek. Επίσης, όλοι ξέρουν ότι έχει βραβευθεί στα αθηνόραμα Bar Awards και δίνει έκπτωση 20% στα μέλη του αθηνόραμα Club.

Δευτέρα

Διώξτε την πρώτη σκέψη που σας έρχεται στο μυαλό. Καιρός να αδράξετε την ευκαιρία και ξεκινήσετε την εβδομάδα με μία θεραπεία ηρεμίας και ενέργειας. Σπα, χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ και συνεδρίες ευεξίας με έκπτωση 20% στο Cocoon Urban Spa.

Τρίτη

Η Τρίτη είναι η νέα Πέμπτη. Και η Πέμπτη είναι η νέα Παρασκευή. Ευκαιρία λοιπόν, να κατηφορίσετε και να ανακαλύψετε την μοριακή κουζίνα στο κοκτέιλ σας. Επισκεφθείτε το MoMix Molecular Mixology bar της πόλης και δείτε σφαίρες, αφρούς και ξηρό πάγο μέσα στα ποτήρια σας με έκπτωση 20% από το αθηνόραμα Club.

Τετάρτη

Ή αλλιώς η δεύτερη Δευτέρα της εβδομάδας. Υπάρχει λύση. Δυο – δυο κατηφορίζετε σε μία από τις 24 σκοτεινές αίθουσες τις πόλεις. Διαλέξτε ταινία, αναπαυτικά καθίσματα και απολαύστε blockbusters ή κλασσικές δημιουργίες με έκπτωση μέχρι 50%.

Πέμπτη

Το Πάσχα είναι κοντά και οι σχολικές διακοπές δεν αργούν. Κάντε εγγραφή για τους μικρούς μπόμπιρες στο Easter Camp του Αεί Φέρειν και αφήστε τα να διασκεδάσουν με sensory play, κατασκευές Καλών Τεχνών, παιχνίδι ρόλων και πολλά ακόμη με έκπτωση 20% από το αθηνόραμα Club.

Παρασκευή

Η κορωνίδα της εβδομάδας. Η επόμενη αργία και η μεθεπόμενη επίσης αργία. Ήρθε η στιγμή για τη Χρυσή έξοδο: βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο, πανοραμική θέα στην πόλη και κοσμοπολίτικη κουζίνα από τον Μιχάλη Νουρλόγου. Εξερευνήστε το Premiere με έκπτωση 30% αποκλειστικά για τα μέλη του αθηνόραμα Club.

Σάββατο

Τέσσερα αστεράκια από την δημοσιογραφική ομάδα του αθηνοράματος, κεντρικό θέμα η ανθρώπινη ομορφιά και δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Κλείστε τη βραδιά "έντεχνα" με την παράσταση «Ο άσχημος» στο θέατρο "Tempus Verum - Εν Αθήναις".
Αύριο άλλωστε πρέπει να πάμε για brunch!