αθηνόραμα Club

Μια πικάντικη κωμωδία με το Αθηνόραμα Club

06/06/2018

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» η κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου παίζεται στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο κι εσείς μπορείτε να τη δείτε με την προνομιακή τιμή εισόδου που εξασφαλίζει η κάρτα του Αθηνόραμα Club.

Ο Θόδωρος έχει επινοήσει έναν ανύπαρκτο φίλο από την Πάτρα, τον περιβόητο Λευτεράκη προκειμένου να έχει άλλοθι στα μάτια της Φωφώς, της γυναίκας του, όταν τριγυρίζει με τις ερωμένες του. Όταν όμως εμφανίζεται στο κατώφλι του σπιτιού ο κατά φαντασίαν φίλος του Θόδωρου, ο Λευτεράκης Τσαμπαρδής…δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Η γυναίκα του τον υποδέχεται με πολύ μεγάλη χαρά και επιμένει να τον φιλοξενήσουν και κάπως έτσι η ζωή του Θόδωρου γίνεται κόλαση ευτράπελων και κωμικών ανατροπών. Όλα αυτά συμβαίνουν στην απίθανη κωμωδία του Αλέκου Σακαλλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», την οποία γνωρίσαμε μέσα από την ελληνική κωμική ταινία του 1962, σε σκηνοθεσία του ίδιου του Σακελλάριου με πρωταγωνιστές τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Μάρω Κοντού και Κώστα Βουτσά.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν το έργο και το παρουσιάζουν στην αυλή του Χυτηρίου με ένα καστ που αφήνει το δικό του κωμικό στίγμα συνεχίζοντας την παράδοση της καλής ελληνικής κωμωδίας: Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Δαλιάνη, Δήμητρα Σιγάλα, Τζένη Διαγούπη, Μάνος Ιωάννου, Περικλής Λιανός και Γιάννης Ρούσσος.

Δείτε την παράσταση με προνομιακή τιμή εισόδου (50% έκπτωση στην αγορά 2 εισιτηρίων, δηλαδή 2 άτομα με ένα εισιτήριο).