αθηνόραμα Club

Myshoe.gr με 15% έκπτωση για τα μέλη του αθηνόραμα Club!

23/01/2018

Και...ευκαιρία για έξυπνες αγορές!

Το δίλημμα παραμένει πάντα ίδιο: τσάντα ή παπούτσια; Αθλητικά να ταιριάζουν με τη νέα εγγραφή στο γυμναστήριο ή πέδιλα από βελούδο; Κανένα δίλημμα! Το αθηνόραμα Club έχει τη λύση και αυτή ακούει στο «15% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του Myshoe.gr», ακόμη και αν αυτά είναι εκπτωτικά!

Με συνεχόμενη παρουσία από το 2010, το ελληνικό Myshoe.gr ανοίγει με ένα κλικ μια μεγάλη γκάμα από παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Υφές, χρώματα και διαφορετικά υλικά, όλα δημιουργούν μια συλλογή με περισσότερα από 300 επώνυμα brands και 11.000 διαφορετικά σχέδια.  Η ποικιλία λοιπόν για τις καλοκαιρινές σας αγορές είναι μεγάλη και οι επιλογές δώρων για μικρούς και μεγάλους, πολλές. Από αθλητικά και κομψά πέδιλα, μέχρι παιδικά παπούτσια και μοντέρνα γυαλιά ηλίου. Επιλέξτε όσα προϊόντα σας ενδιαφέρουν και προσθέστε τα στο «ηλεκτρονικό σας καλάθι».

Από εκεί και πέρα η διαδικασία είναι απλή:
- Καταχωρείτε τον αριθμό μέλους της κάρτας σας στο πεδίο «Προωθητικό Κουπόνι» και επιλέγεται «Ενεργοποίηση».
- Μετά την εφαρμογή του κωδικού σας υπολογίζεται αυτόματα η έκπτωση 15% στο συνολικό ποσό των αγορών σας.
*Η έκπτωση 15% ισχύει επιπλέον επί των εκάστοτε τελικών τιμών όλων των προϊόντων που είναι προς πώληση στην ιστοσελίδα www.MyShoe.gr , ακόμα και αν τα προϊόντα βρίσκονται ήδη σε έκπτωση. Από την προσφορά εξαιρούνται μόνο τα προϊόντα outlet.
*H κάρτα μέλους αθηνόραμα Club θα πρέπει να είναι ενεργή την ημέρα της online αγοράς.