αθηνόραμα Club

Νέος καλοκαιρινός διαγωνισμός από την TerraNation και το αθηνόραμα Club!

06/07/2017

Η TerraNation™ δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.

Αξιοποιώντας την εμπειρία τριών δεκαετιών, μια ομάδα ειδικών συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια σειρά από λειτουργικά, πρωτότυπα και άριστης ποιότητας προϊόντα. Στόχος της είναι να παρέχει εξοπλισμό που να επιτρέπει μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα: τη διαδρομή, την παραμονή στην παραλία και την αποχώρηση από εκεί.

5 μέλη του αθηνόραμα Club θα κερδίσουν από ένα NUI KOPU. Το NUI KOPU είναι τσάντα μεταφοράς ιδανική για τη μεταφορά παιχνιδιών & εξοπλισμού στην παραλία, όπως μπάλες, αναπνευστήρες, βατραχοπέδιλα καθώς και βρεγμένων αντικειμένων.

-Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος (χωρητικότητα 70 lt)
-Δίχτυ για εξαερισμό και για να φεύγει η άμμος
-Μικρό μέγεθος για εύκολη αποθήκευση
-Αδιαβροχοποιημένο ύφασμα
-Διατίθεται σε 3 χρώματα : Ανοιχτό καφέ, Ανοιχτό μπλε, Ανοιχτό πράσινο

Εάν θέλεις να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις παρακάτω, πες μας πόσα παιχνίδια πιστεύεις πως μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα NUI KOPU και λάβε μέρος στην κλήρωση.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 12.00 και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email ή και τηλεφωνικά.
Ισχύει για όλα τα μέλη του αθηνόραμα Club που θα έχουν ενεργή κάρτα την ημέρα της κλήρωσης.

Συμπλήρωσε τη φόρμα, επέλεξε μια από τις απαντήσεις και γίνε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα NUI KOPU!

Οι νικητές είναι οι παρακάτω:


ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΟΥΚΙΑΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΑΤΙΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ