αθηνόραμα Club

Νοέμβριος με έκπτωση 30% στην «La Pasteria» του Κολωνακίου

26/11/2015

Κάθε μέρα, για ολόκληρο το μήνα, το μαγαζί της οδού Βαλαωρίτου περιμένει τα μέλη του αθηνόραμα Club με πολλές νέες προτάσεις και έκπτωση 30%.

Είναι καινούργιο, είναι όμως ήδη αγαπημένο. Ο λόγος για το τo πρώτο κατάστημα της «La Pasteria», του Κολωνακίου, που εδώ και λίγο καιρό έχει αλλάξει διεύθυνση και λειτουργεί στο νούμερο 15 της οδού Βαλαωρίτου. Cozy, διακοσμημένο σε μαύρο-γκρι, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, μαυροπίνακες με ιταλικά μηνύματα και ιταλικές ρήσεις στους τοίχους, καλαίσθητο και φιλικό, δίνει μια πολύ καλή αφορμή στα μέλη του αθηνόραμα Club να το (ξανα)γνωρίσουν: για όλο τον Νοέμβριο με την επίδειξη της κάρτας τους έχουν έκπτωση, καθημερινά, 30% (10% επιπλέον σε σχέση με τα άλλα καταστήματα της «La Pasteria»).

Με τις γνώριμες ιταλικές του γεύσεις, κρασιά και κοκτέιλ στο μπαρ του, έχει προτάσεις για όλες τις ώρες –για μεσημεριανό, μετά τα ψώνια, μετά το γραφείο… Έχει και τα νέα του: στο καινούργιο του spot έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα stuzzichini, που είναι σαν να λέμε η ιταλική εκδοχή των τάπας (φριτάτα, ρολάκια καπνιστής μελιτζάνας με κοτόπουλο, κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς και ντομάτας κ.α.), με τα οποία μπορεί κανείς να συνοδεύσει το κρασί του ή να τους δώσει ρόλο ορεκτικού.  Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


* Στη La Groceria, την ιταλική γωνιά του La Pasteria, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα για το σπίτι, η έκπτωση δεν ισχύει.