αθηνόραμα Club

Παιδικές «παραμυθοκάρτες» για το πιο πρωτότυπο storytelling με 15% έκπτωση!

19/01/2018

Το αθηνόραμα club σας καλεί να ανακαλύψετε το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι έκφρασης που εξιτάρει την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών.

Μπορούν επτά και μόνο κάρτες να ιντριγκάρουν τη δημιουργικότητα των παιδιών και να «ζωντανέψουν» μαγικούς κόσμους, βγαλμένους απευθείας από τη φαντασία τους; Φυσικά και μπορούν, καθώς δεν μιλάμε για απλές κάρτες, αλλά για τις «Παραμυθοκάρτες», το νέο παιχνίδι μυθοπλασίας που βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις εκδόσεις «Κίτρινο Πατίνι».

Δημιουργημένες από τη συγγραφέα - εικονογράφο Λιάνα Δενεζάκη και τον συγγραφέα, σχεδιαστή και προγραμματιστή Μάνο Κρόκο, οι «Παραμυθοκάρτες» είναι ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά από 3 ετών που στοχεύει στην καλλιέργεια της φαντασίας, της έκφρασης λόγου και συναισθημάτων και της δημιουργικότητας των παιδιών με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Οι «Παραμυθοκάρτες» αποτελούνται από 49 κάρτες οι οποίες χωρίζονται σε επτά κατηγορίες, κάθε μία από τις οποίες έχει κι ένα από τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Το παιδί τραβά στην τύχη μία κάρτα από κάθε κατηγορία, και με βάση τις εικόνες των καρτών καλείται να αφηγηθεί την δική του ιστορία. Ξεκινώντας λοιπόν από την απλή περιγραφή-διάβασμα των εικόνων και με τις κατάλληλες βοηθητικές ερωτήσεις των γονιών (Πώς τον/την λένε τον ήρωα; Τι φαγητό του αρέσει; Τι συνήθειες έχει;) το κάθε παιδί φτιάχνει σταδιακά το δικό του παραμύθι πλάθοντας χαρακτήρες, στήνοντας διάλογους και δημιουργώντας φανταστικές ιστορίες χωρίς κανέναν περιορισμό! Έτσι, η δημιουργική αφήγηση των παραμυθιών τους μπορεί εύκολα να μετατραπεί ακόμα και σε θεατρικό παιχνίδι, παρέα με τους γονείς και τους φίλους τους!

Δείτε το παιδί σας να μετατρέπεται στον πιο…ταλαντούχο παραμυθά χαρίζοντάς του μία από τις τρεις σειρές «Παραμυθοκαρτών» που καλύπτουν όλα τα γούστα: «Ιστορίες από το νησί της φαντασίας» με πρωταγωνιστές ήρωες από αγαπημένα παραμύθια, «Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο» με κάρτες που στοχεύουν στην έκφραση συναισθημάτων και «Ιστορίες με μουσούδες», με εικόνες από κατοικίδια και αδέσποτα ζωάκια.


Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα θα σας σταλεί στο email που έχετε συμπληρώσει ένας εκπτωτικός κωδικός για να μπορέσετε να παραλάβετε τις παραμυθοκάρτες με 15% έκπτωση.