Αθηνόραμα Club

Πάμε Επίδαυρο με 50% έκπτωση για τους «Όρνιθες» της Στέγης!

28/07/2016

Για πρώτη φορά, το Αθηνόραμα Club σας ταξιδεύει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. 300 εισιτήρια με έκπτωση 50% περιμένουν τα μέλη του για την παράσταση-γεγονός του φετινού φεστιβάλ. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/7, οπότε…σπεύσατε!

 Νίκος Καραθάνος
Νίκος Καραθάνος

Σε ένα από τα ομορφότερα θέατρα του πλανήτη, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, μόνο για δύο βραδιές, στις 19 & 20/8, ανοίγει τα φτερά της η πιο ουτοπική κωμωδία του Αριστοφάνη, οι «Όρνιθες» και ο Νίκος Καραθάνος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί έναν θίασο που…πετάει: Χρήστος Λούλης, Άρης Σερβετάλης, Νατάσα Μποφίλιου, Αλεξάνδρα Αϊδίνη αλλά, επίσης, ένας πρωταθλητής των Παραολυμπιακών Αγώνων και μια δημόσια υπάλληλος!

 Χρήστος Λούλης
Χρήστος Λούλης

Πρόκειται για την πρώτη επιδαύρια παραγωγής της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και για εκείνη με την οποία «κλείνει» το φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου. Ηθοποιός αυθεντικής συγκίνησης και σκηνοθέτης παραστάσεων συγκλονιστικών, όπως η «Γκόλφω», ο Καραθάνος φαντάζει ιδανικός τόσο ως σκηνοθέτης αυτής της ουτοπικής κωμωδίας όσο και ως ερμηνευτής του αγανακτισμένου Πεισθέταιρου, ο οποίος, απογοητευμένος από την Αθηνά, αναζητά μια ιδανική πολιτεία και, τελικά, τη χτίζει παρέα με τα πουλιά πάνω από τα σύννεφα. «Για μια πτήση στο απίστευτο μιλά ο Αριστοφάνης» αποφαίνεται ο Καραθάνος και κάνει κι εκείνος μια σειρά από …απίστευτα: καλεί στη σκηνή, στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση, μια ερμηνεύτρια ολκής, τη Νατάσσα Μποφίλιου, αλλά και δύο μη-ηθοποιούς που γνωρίζουν όμως δια ζώσης τι σημαίνει «πίστη στο απίστευτο», τον αθλητή Γιάννη Σεβδικαλή, ο οποίος, ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα το 2012, έχασε τα πόδια του, και, πλέον, με πρόσθετα μέλη προετοιμάζεται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες αλλά και μια δημόσια υπάλληλο από τη Λάρισα που είναι γυναίκα-νάνος, την Βασιλική Δρίβα.

 Νατάσσα Μποφίλιου
Νατάσσα Μποφίλιου

Συνοδοιπόροι τους γίνονται ο Άρης Σερβετάλης (Ευελπίδης) και ο Χρήστος Λούλης (Έποπας), η –εδώ και τρία χρόνια αξεπέραστη πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης Χίμαιρας»– Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Αλίκη Αλεξανδράκη, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Γιάννης Κότσιφας, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο Άγγελος Παπαδημητρίου, ο Μιχάλης Σαράντης, ο Άγγελος Τριανταφύλλου, η Γαλήνη Χατζηπασχάλη κ.ά.


Σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη παραγωγή της Στέγης, και για τις δύο παραστάσεις της, στις 19 & 20 Αυγούστου, το Αθηνόραμα Club προσφέρει στα θεατρόφιλα μέλη του τα εξής προνόμια:


-50 εισιτήρια 2for1 στην Β ζώνη για την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016
-50 εισιτήρια 2for1 στην Β ζώνη για το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016
-100 εισιτήρια 2for1 στο άνω διάζωμα για την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016
-100 εισιτήρια 2for1 στο άνω διάζωμα για το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016


Αξιοποίηση προσφοράς μέχρι τις 31/7.


Η προσφορά αφορά σε αγορά εισιτηρίων σε μορφή 2for1, με την επίδειξη της κάρτας στα ταμεία του Φεστιβάλ.

 Άρης Σερβετάλης
Άρης Σερβετάλης

Διευθύνσεις και ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων:

Κεντρικά
Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00, Σάββατο: 9:00 - 15:00
 
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00
 
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Νομός Αργολίδας
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Πέμπτη: 9:00-19:00, Παρασκευή- Σάββατο: 9:00 - 21:00