αθηνόραμα Club

Πάμε...μουσείο με το αθηνόραμα Club

18/10/2018

Αν είσαι μουσειό…φιλος, είσαι στο σωστό μέρος. Αλλά κι αν δεν είσαι, το αθηνόραμα Club με τις προνομιακές τιμές του, σε δελεάζει να γίνεις!

3 μουσεία, διαφορετικά και πρωτότυπα, που φιλοξενούν μουσειακά εκθέματα - όχι από μάρμαρο και καμβά - που πρέπει να επισκεφθείς. Μέταλλο, χρυσός…και ζάντες παίρνουν τη δική τους θέση στις προσθήκες και καλωσορίζουν εσένα και το plus one σου, με ένα μόνο εισιτήριο.

Ναυτικό Μουσείο

Το Ναυτικό Μουσείο είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, στο είδος του. Στις αίθουσες του παρουσιάζονται σήμερα περισσότερα από 3.500 εκθέματα, ταξινομημένα χρονολογικά και θεματικά, τα οποία ζωντανεύουν τη ναυτική ιστορία και παράδοση από την προϊστορική εποχή ως τις μέρες μας.

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

Τη θέση του μοναδικού μουσείου στην Ελλάδα που αφορά το σύγχρονο κόσμημα, κατέχει το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη. Εκτός από κοσμήματα, διαθέτει συλλογές από μικρογλυπτά και έργα διακοσμητικών τεχνών και οργανώνει περιοδικές εκθέσεις, πολιτιστικά και ερευνητικά προγράμματα, αλλά και εκπαιδευτικές προτάσεις για παιδιά και νέους.

Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Τέλος, στον πολυχώρο πολιτισμού Capitol θα βρείτε ένα από τα πιο πρωτότυπα μουσεία της χώρας. Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, περιλαμβάνει 110 εκθέματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, θεματικές εκθέσεις, προσομοιωτή F1 και κατάστημα με είδη του μουσείου και κατόπιν επικοινωνίας, πραγματοποιεί ωριαία ξενάγηση στα Ελληνικά ή και Αγγλικά.

Με το αθηνόραμα Club, μπορείς να επισκεφθείς το καθένα από αυτά, με 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός! Ακόμα περισσότερα εδώ.