αθηνόραμα club

Παραμυθένιοι «Χένσελ και Γκρέτελ» με έκπτωση 50%

09/11/2017

Η Κάρμεν Ρουγγέρη φέρνει το διάσημο παραμύθι των αδελφών Γκριμ στη σκηνή του θεάτρου Κιβωτός και τα μέλη του αθηνόραμα club μπορούν να το παρακολουθήσουν με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η συγγραφέας, σκηνοθέτις και ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για το παιδικό θέατρο στήνοντας εδώ και δεκαετίες ποιοτικές παραστάσεις που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Έχοντας αδυναμία και στο μουσικό θέατρο, φέτος σκηνοθετεί μια παιδική παράσταση γεμάτη μελωδίες και τραγούδια βασισμένη στο πασίγνωστο παραμύθι των αδερφών Γκριμ «Χένσελ και Γκρέτελ». Η γνωστή καλλιτέχνης εμπνέεται από τις περιπέτειες των δύο αδερφών-ηρώων του διάσημου παραμυθιού και μαζί με τους συνεργάτες της μεταμορφώνει το παραμύθι σε μια τρυφερή ιστορία πλούσια σε διδακτικά μηνύματα, καθώς «μιλά για την μανία των παιδιών να κοροϊδεύουν».

Τα ευφάνταστα σκηνικά και τα κοστούμια δημιούργησε η Χριστίνα Κουλουμπή, οι στίχοι και οι μουσικές επιλογές είναι του Ανδρέα Κουλουμπή ενώ πρωταγωνιστούν οι Αθηνά Δημητρακοπούλου, Ιωάννης Κοντέλλης, Εστέλλα Κοπάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, Ίρις-Φιόνα Νικολάου και Νικόλας Παπακωνσταντίνου.

Δείτε εδώ όλες τις παιδικές παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε με 50% έκπτωση από την κάρτα αθηνόραμα club (δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός).