Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Κόλλιας

Λεωφ. Συγγρού 303 & Δημοσθένους, Π. Φάληρο
Τηλ.: 2109408620

Τιμές: € 35 - 50
Πληροφορίες: Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ.


Εστιατόρια για ψάρι
Ανήσυχο πνεύμα της θάλασσας, ο περίφημος Τάσος Κόλλιας ξεκίνησε στα Ταμπούρια και συνεχίζει στο Παλαιό Φάληρο, σε ένα χώρο πιο εστιατορικό, πιο σύγχρονο, συντονισμένο με το στιλ της εποχής. Το γευστικό σενάριο διαθέτει πλούσια πλοκή, που στηρίζεται στην καλή και πολλές φορές δυσεύρετη πρώτη ύλη – εξ ου και θα συναντήσεις αρκετούς ασυνήθιστους/προχωρημένους μεζέδες (θαλάσσιες ανεμώνες, μαρούλι της θάλασσας κ.ά.). Προτού τους δοκιμάσεις, τρως και με τα μάτια στην «αγορά» του μαγαζιού με την ψαρο-πραμάτεια της ημέρας στα τελάρα, τη βιτρίνα με τους μεζέδες, τα τσίπουρα και τα ούζα σε παράταξη και τη γωνιά με τα σιροπιαστά γλυκά ακριβώς απέναντι.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Κλείσε τραπέζι online χωρίς χρέωση
Χάρτης
Πως θα πάω...
Αφετηρία
Προορισμός
Εύρεση >
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου