Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Μπέρδεμα

Σκιάθου 3 & Στροφιλίου, Κηφισιά
Τηλ.: 2106201108

Τιμές: € 22 - 25
Πληροφορίες: Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.


Μοντέρνες Ταβέρνες
Χώρος με μπόλικο χρώμα, κουζινικά ζωγραφιστά στους τοίχους, φωτιστικά-πανέρια και άλλα νεο-παραδοσιακά στοιχεία και... αρκετά χρόνια ιστορίας. Το «Μπέρδεμα» του Κωνσταντινουπολίτη Λάκη Φωτιάδη ξεκίνησε το 1998 στη Βασιλίσσης Αμαλίας στην Κηφισιά, απέκτησε μια δεύτερη έδρα στο Κολωνάκι, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2012, για να επιστρέψει, τελικά, σε κηφισιώτικο έδαφος, κρατώντας ανέγγιχτη τη γνωστή γκάμα ελληνικών και πολίτικων συνταγών που συνέθεταν το μενού του.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου