Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Pallas Athena Restaurant

(ξεν. «Pallas Athena Hotel») Αθηνάς 65 & Λυκούργου, κέντρο
Τηλ.: 2103250900

Τιμές: € 33 - 40
Πληροφορίες: Και μεσημ.


Μοντέρνα κουζίνα
Το εστιατόριο του καλλιτεχνόφιλου boutique hotel του κέντρου με την αύρα γκαλερί είναι φωτεινό και ντιζαϊνάτο και διαθέτει μια όμορφη βεράντα που βλέπει στα γοητευτικά κτίρια της πλατείας Κοτζιά. Η κουζίνα του executive chef Σάκη Τζανέτου είναι μεσογειακή με μοντέρνες νότες και κρητικά χρώματα –χρησιμοποιεί αρκετά προϊόντα της Agreco, της βιολογικής φάρμας της Grecotel στο Ρέθυμνο, η οποία βάζει την πινελιά της και στην «κρητική γωνιά» του πρωινού του ξενοδοχείου.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Κλείσε τραπέζι online χωρίς χρέωση
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου