Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Maria’s Restaurant

Θουκυδίδου 53-55, Καλαμάκι
Τηλ.: 2109828787

Τιμές: € 25 - 30
Πληροφορίες: Από 4 μ.μ. Σάβ., Κυρ. από 1 μ.μ. Κλειστά Κυρ. βράδυ & Δευτ.


Κλασική ελληνική κουζίνα
Το «αδερφάκι» του εστιατορίου της Μαρίας Εκμεκτσίογλου στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στο Καλαμάκι. Ο πληθωρικός χώρος με τις μακραμέ κουρτίνες, την περίτεχνη επίπλωση και τα πολλών λογιών ετερόκλητα στοιχεία είναι εντυπωσιακός και αποπνέει φιλόξενη αύρα, ενώ στο μενού παντρεύονται γεύσεις της στεριάς και της θάλασσας, της Πόλης και του Αιγαίου, άλλοτε κλασικές και άλλοτε πιο ιδιαίτερες. Στην πίσω πλευρά υπάρχει μια όμορφη, προστατευμένη αυλή για το καλοκαίρι, με γιασεμιά και λεμονιές.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Κλείσε τραπέζι online χωρίς χρέωση
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου