Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Αναχίτα

Χρ. Σμύρνης 3, Χαλάνδρι
Τηλ.: 2106891222

Τιμές: € 18 - 22
Πληροφορίες: Κλειστά Δευτ.


Περσία
Το πρώτο περσικό εστιατόριο της πόλης (άνοιξε το 1990), είναι ζεστό, βαμμένο στα χρώματα της Ανατολής και στρωμένο με (τι άλλο;) περσικά χαλιά. Στην κουζίνα η Nasreens, με την επίβλεψη του ιδιοκτήτη Majid, φτιάχνει, ανάμεσα σε άλλα, λαχματζούν, πιάτα που συνδυάζουν μπασμάτι (αρωματισμένο με εσπεριδοειδή, ρόδι, σαφράν, φιστίκια, ροδόνερο, αμύγδαλο κ.ά.), κοτόπουλο, αρνί ή μοσχάρι, ενώ και τα μαρινάτα/ψητά κρέατα έχουν την τιμητική τους. Το καλοκαίρι σερβίρει έξω στην αυλή.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Κλείσε τραπέζι online χωρίς χρέωση
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου