Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Μαζωμός

Κυπρίων Αγωνιστών 19-21, Μαρούσι
Τηλ.: 2108035800

Τιμές: € 15 - 18
Πληροφορίες: Παρ.-Κυρ. & μεσημ.


Ταβέρνες με τοπικές κουζίνες
Ο Δημήτρης είναι από την Απείρανθο κι η ταβέρνα του είναι φουλ απεραθίτικη. Απέναντι από το τζάκι έχει φτιάξει ένα πουντί, έναν εξώστη δηλαδή, που θυμίζει το χωριό του. Τυρόσκαμνα κρέμονται από το ταβάνι, τα παραθυρόφυλλα στους τοίχους «ανοίγουν» σε ναξιώτικα τοπία, και, ψηφίδα την ψηφίδα, στήνουν ένα λαογραφικό, «θεματικό» σχεδόν σκηνικό. Στον κατάλογο βέροι ναξιώτικοι μεζέδες, κλασικά κρεατικά και οικονομικές τιμές. Μη χάσεις τα αρδουμάκια και το ριφάκι.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου