Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Καλά Καθούμενα (στα)

Πλ. Πλαστήρα 7, Ραφήνα
Τηλ.: 2294025688

Τιμές: € 20 - 25
Πληροφορίες: Και μεσημ.


Κλασικές Ταβέρνες
Νοικοκυρεμένος και φροντισμένος χώρος με βαρέλια σε πατάρι πάνω από τα τραπέζια, ανοιχτά ράφια με πιάτα και στους τοίχους κομπολόγια, νταμιτζάνες, φωτογραφίες, ανοιχτή κουζίνα και ατμόσφαιρα σαν να από ελληνική ταινία του 60. Η κουζίνα, που στην προκειμένη περίπτωση είναι οικογενειακή υπόθεση, προσανατολίζεται στα μαγειρευτά. Οι σμυρναίικες επιρροές είναι εμφανείς και τα πιάτα έχουν σπιτική νοστιμιά. Εσωτερική αυλή με πέργκολα.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Κλείσε τραπέζι online χωρίς χρέωση
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου