Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Bar.b.q

Ελ. Βενιζέλου 46, Ν. Σμύρνη
Τηλ.: 2109319675

Τιμές: € 20 - 25
Πληροφορίες: Και μεσημ.


Εστιατόρια για κρέας
Ο βιομηχανικού ύφους χώρος, με το γκρι τουβλάκι και τις πινελιές φωτο-σουρεαλισμού επιφυλάσσει σε όσους τον επισκέπτονται μια κρεατική φιέστα με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Στο μενού διακλαδίζονται κάθε είδους κρεατο-συνταγές, κάποιες απλές, βατές, άλλες πιο μοντέρνες: ευέλικτο, user friendly, στην ουσία σε προτρέπει να λειτουργήσεις συνδυαστικά αντλώντας δεδομένα από διάφορες κουλτούρες ή ράτσες κρέατος, ανάλογα με τα γούστα και το budget σου. Τραπεζάκια έξω.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 15, 16 ΚΑΙ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ).

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου