Σεμινάρια και γνώση στις πιο προνομιακές τιμές!

13/09/2018

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο σωστός μήνας για να πατήσετε εκ νέου εκκίνηση και να θέσετε στόχους και όνειρα για τη χειμερινή περίοδο που βρίσκεται προ των πυλών. Καιρός λοιπόν, να αναλογιστείτε με ποιο τρόπο θα εξελιχθείτε και τι νέο θα μάθετε φέτος...

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο μετρά χρόνια στον χώρο των γραμμάτων αλλά και των σεμιναρίων. Έτσι λοιπόν και για την περίοδο 2018 – 2019 έχουν ανοίξει ήδη τις εγγραφές τους με εισηγητές που μετρούν χρόνια επαγγελματικής πορείας και εργαστήρια που έχουν ως βασική θεματική το λόγο, τη γραφή και την επιμέλεια κειμένων. Όλα τα εργαστήρια δίνουν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης, ενώ προσφέρονται δωρεάν όλα τα βιβλία που σχετίζονται με το αντικείμενο του σεμιναρίου. Extra Tip: εάν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει ποιος είναι ο ιδανικός τομέας για εσάς, αδράξτε την ευκαιρία και πάρτε μέρος στην ημέρα γνωριμίας που διοργανώνει ο Πολυχώρος την Παρασκευή 28/09. Περιηγηθείτε στον φροντισμένο χώρο, γνωρίστε τους διδάσκοντες και αφεθείτε σε συζητήσεις και γνωριμίες με γνώμονα τον λόγο και την αγάπη για τη μάθηση...Και προφανώς πάρτε μαζί σας την κάρτα σας αθηνόραμα Club για προνομιακή συνδρομή με έκπτωση 20%! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Στην περίπτωση τώρα που δεν έχετε ακόμη καταλήξει και χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο εύρος, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στον Πολιτιστικό Οργανισμό «Artens». Με θεματικές που ξεκινάνε από τη στιχουργική, τη φωτογραφία αλλά και τη σκηνοθεσία μπορείτε να βρείτε το πεδίο που σας αφορά με προσανατολισμό την πολιτιστική επικοινωνία, τη διακόσμηση αλλά και την θεατρική παιδεία. Περισσότεροι από 20 αναγνωρισμένοι εισηγητές και ο όμορφος χώρος του Οργανισμού στο κέντρο της Αθήνας θα δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες ,ώστε να περιηγηθείτε σε νέες γωνιές της μάθησης. Επισκεφθείτε το χώρο καθημερινά (Δευτ. – Παρ. 12.00 -.20.00 & Σαβ. 12.00 – 15.00), διαλέξτε τομέα και επωφεληθείτε της έκπτωσης 20% από τη συνεργασία της «Artens» με το αθηνόραμα Club. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι για την νέα εποχή, ο πιο σημαντικός παραμένει πάντα η καλύτερη εικόνα που φτιάχνουμε εμείς για τον εαυτό μας! Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας αθηνόραμα Club και «ξεκλειδώστε» πλευρές της γνώσης με προνομιακές συνδρομές. Περισσότερες επιλογές εδώ.