Σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο με έκπτωση 20%

17/09/2019

Νέα εργαστήρια σε έναν χώρο που αγαπά τη διά βίου μάθηση, με έκπτωση 20% από το αθηνόραμα Club.

Open day συνάντηση

Με σταθερή παρουσία στη διοργάνωση σεμιναρίων και εργαστηρίων από το 2006, ο "Πολυχώρος Μεταίχμιο" συνεχίζει και φέτος με νέους κύκλους από μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων και εισηγητών. Το αθηνόραμα Club σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα εργαστήρια με έκπτωση 20% χρησιμοποιώντας την κάρτα σας, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την Οpen Day συνάντηση την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, στις 6 μ.μ., όπου οι εισηγητές των σεμιναρίων θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου και θα απαντήσουν σε πιθανές ερωτήσεις.

Εργαστήριο πεζού λόγου: Δημιουργική γραφή & τεχνικές της αφήγησης

Κάθε Τετάρτη, 17:00-20:00, ο συγγραφέας Κώστας Β. Κατσουλάρης μέσα από αναγνώσεις, ασκήσεις, επισημάνσεις, αλλά πρωτίστως μέσα από τη δημιουργική διάδραση μεταξύ των συμμετεχόντων, μαθητών και δασκάλου, θα διερευνά με πρακτικό τρόπο ποικίλα ερωτήματα. Διαφορετικά στιλ γραφής και τεχνοτροπιών, η επιλογή μιας «φόρμας» σε σχέση με το «περιεχόμενο» ενός λογοτεχνικού έργου αλλά και διαπιστώσεις όπως: "η επίγνωση ότι η συγγραφή είναι αγώνας μεγάλων αποστάσεων, άσκηση επιμονής και υπομονής, έκφραση πίστης στη δύναμη των λέξεων και αγάπης για τους ανθρώπους". Δείτε περισσότερα εδώ.

Εργαστήρια επιμέλειας – διόρθωσης κειμένων

Κάθε Παρασκευή, 17:00-21:00, η Καθηγήτρια Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Άννα Ιορδανίδου, θα προτείνει πρακτικές εφαρμογές διόρθωσης κειμένων στο πλαίσιο ειδικών εργαστηρίων. Μέσα από την παρουσίαση διορθωτικών πρακτικών (σε κείμενα έντυπης και ηλεκτρονικής μορφής) και τρόπων αξιοποίησης των πηγών του διαδικτύου, καθώς και τη συλλογική διόρθωση γλωσσικών ασκήσεων (ορθογραφία, μονοτονικό, συλλαβισμός, στίξη, κλίση ονομάτων και ρημάτων κτλ.) και τη διόρθωση δοκιμίων από διάφορα είδη κειμένων οι συμμετέχοντες θα κατακτήσουν γνώσεις για την πρακτική διόρθωση κείμενων. Δείτε περισσότερα εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή στα νέα εργαστήρια του "ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ" με την κάρτα σας αθηνόραμα Club και εξασφαλίστε έκπτωση 20%! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.