αθηνόραμα Club

Στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με το αθηνόραμα Club

13/07/2018

Το αθηνόραμα club σας προσκαλεί να δείτε την ιδιαίτερη καλλιτεχνική πρόταση "Οιδίπους επί Κολωνώ, του Σοφοκλή" σε ένα από τα ωραιότερα θέατρα του κόσμου, την Επίδαυρο με 50% έκπτωση.

Με ελληνοϊταλικό θίασο παρουσιάζεται το κύκνειο άσμα του Σοφοκλή από τον σκηνογράφο και σκηνοθέτη Γιάννη Κόκκο, με σταθερή εδώ και δεκαετίες παρουσία στο εξωτερικό και στενές συνεργασίες με σπουδαία ονόματα της διεθνούς σκηνής. Η παράσταση παρουσιάστηκε πρώτα στο 54ο Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Θεάτρου των Συρακουσών (8 Μαΐου - 8 Ιουλίου) και στις 17 & 18 Αυγούστου, θα την δείτε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Ο Οιδίποδας, τυφλός και καταδιωγμένος, φτάνει στον Κολωνό-κατόπιν δελφικού χρησμού- αναζητώντας το θάνατο και τη λύτρωση. Η τραγωδία, με το μεταφυσικό τέλος της, γεφυρώνει το ανθρώπινο πάθος και τη θεία κάθαρση. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Massimo De Francovich.

Το αθηνόραμα Club δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να απολαύσουν την παραγωγή "Οιδίπους επί Κολωνώ, του Σοφοκλή" του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, αγοράζοντας 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός αποκλειστικά για ηλεκτρονικές αγορές είτε μέσα από το viva.gr είτε μέσα από το επίσημο site του Φεστιβάλ.