αθηνόραμα Club

Summer Camp για μικρούς…επιστήμονες από το αθηνόραμα Club!

18/07/2018

Ομολογουμένως, διανύουμε μία από τις ζεστές εβδομάδες του καλοκαιριού – και όχι μόνο εμείς οι "μεγάλοι" αλλά και οι μικροί! Σε λίγο τα σχολεία κλείνουν κι αυτό σημαίνει βαρετές μέρες στο σπίτι για τα παιδιά και δύσκολες μέρες για τους γονείς που…δεν έχουν ακόμα την κάρτα αθηνόραμα Club!

Φέτος και για 4η χρονιά, το Planet Physics διοργανώνει ένα μοναδικό καλοκαιρινό camp για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, παρέχοντας έκπτωση 20% στα μέλη μας! Σε ένα ξεχωριστό, επιστημονικό περιβάλλον, οι μικροί μας ήρωες ακολουθούν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα παιχνιδιού, ήπιας άθλησης, πειραμάτων και κατασκευών, το οποίο θα τους βοηθήσει να αποφορτιστούν από το σχολείο και να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, βιώνοντας αξέχαστες διαδραστικές εμπειρίες.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες των παιδιών στη διάρκεια του camp είναι το ομαδικό (διευθυνόμενο) παιχνίδι στον κήπο, πειράματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας, κατασκευές που τα παιδιά παίρνουν μαζί τους φεύγοντας, ρομποτική, μαθήματα JUDO, λύσεις γρίφων, παρακολούθηση εντυπωσιακών φαινομένων Φυσικής σε projector και επεξήγηση τους, διαγωνισμοί γνώσεων για τα μεγαλύτερα παιδιά αλλά και θεατρικό παιχνίδι για το μικρότερα.

Μέσα από τα νέα εντυπωσιακά πειράματα, τους νέους επιστημονικούς τομείς και τις νέες δραστηριότητες λοιπόν, το Planet Physics εγγυάται να συναρπάσει τα παιδιά και να προάγει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο camp, προσφέρεται και η δυνατότητα να ακολουθήσουν το πρόγραμμα σίτισης του Planet Physics, το οποίο έχει επιμεληθεί διαιτολόγος - διατροφολόγος.

Μπαμπάδες, μαμάδες μη το σκέφτεστε άλλο! Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία για ένα δημιουργικό και πρωτότυπο καλοκαίρι!