TEDxKids με 20% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια

19/02/2019

Το αθηνόραμα Club σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρώτο ελληνικό TEDxKids με έκπτωση 20% σε όλους τους τύπους εισιτηρίων!

Η ελληνική TEDx κοινότητα αποκτά ένα «μικρό αδερφάκι», την μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία TEDxKids, και απλώνει για πρώτη φορά τη βεντάλια ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών σε ζητήματα που αφορούν τόσο τα παιδιά όσο και τις οικογένειες.

Στην πρώτη εκδήλωση του TEDxKids για παιδιά ηλικίας 7 ετών και πάνω που θα γίνει το Σάββατο 23/2 στο Θέατρο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ο χρόνος γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής αλλά και ο οδηγός για ένα παράδοξο ταξίδι στο μέλλον και το αθηνόραμα Club σας εξασφαλίζει είσοδο με έκπτωση 20%!
Μέσα από ομιλίες δεκαπέντε παιδιών από όλη τη χώρα αλλά και ενηλίκων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο χρόνος και η όχι και τόσο απλή έννοιά του ξεδιπλώνεται και αναλύεται, ενώ μια σειρά από stem challenges, καλλιτεχνικά δρώμενα, παιχνίδια σε escape room, έκθεση φωτογραφίας και παράλληλα workshops για γονείς και εκπαιδευτικούς μετατρέπουν την εκδήλωση σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το αθηνόραμα Club προσφέρει αποκλειστικά για τα μέλη του έκπτωση 20% σε όλους τους τύπους εισιτηρίων (Regular και Whole Experience). Κάθε εισιτήριο αφορά έναν ενήλικα, ο οποίος μπορεί να συνοδεύει μέχρι 2 παιδιά. Το εισιτήριο περιλαμβάνει ελαφριά γεύματα και σνακ για γονείς και παιδιά, όπως επίσης προσφέρονται χυμοί, καφές και νερό.
Για να αγοράσετε το εισιτήριο σας με έκπτωση 20% στείλτε μέηλ στο athinoramaclub@athinorama.gr αναφέροντας όνομά, τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς & τον αριθμό κάρτας αθηνόραμα Club, σημειώνοντας στο θέμα "TEDxKids". Η πληρωμή πραγματοποιείται αποκλειστικά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος θα σας κοινοποιηθεί.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση εδώ.