αθηνόραμα Club

Τετραπλή θεατρική πρό(σ)κληση με το αθηνόραμα Club

15/03/2018

Το αθηνόραμα Club προτείνει στα μέλη του τέσσερις παραστάσεις του Θεάτρου Μπέλλος με 50% έκπτωση.

«Οι λευκές μας νύχτες»

Ο ονειροπόλος Πάρης και η ταλαιπωρημένη και πληγωμένη Ελενίτσα θα διώξουν μαζί όλα τα μαύρα σύννεφα που σκιάζουν τις επιθυμίες τους και θα δοκιμάσουν ν’ ακολουθήσουν το όνειρό τους στο έργο του Κώστα Παπαπέτρου. Ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος σκηνοθετεί και τους ρόλους ερμηνεύουν ο Δημήτρης Παπάς και η Υψιπύλη Σοφιά.

«Η σιδηρά πρωθυπουργός»

Το πολιτικό θρίλερ μυστηρίου και ανατροπών του Μιχάλη Παπαδόπουλου είναι γραμμένο με χιούμορ και αντλεί έμπνευση από αληθινά γεγονότα του παρελθόντος. Τόπος δράσης είναι η σουίτα ενός ξενοδοχείου, στην οποία η πρωθυπουργός Μ., ο ιδιαίτερός της και μια καμαριέρα συναντιούνται για να παίξουν ένα παιχνίδι εξουσίας. Ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος σκηνοθετεί τους Βασίλη Θεοδώρου, Γιούλη Κεφαλά και Γεωργία Σιακαβάρα.

«Το ελεύθερο ζευγάρι»

Το 2014 ξεκίνησε να παίζεται η κωμωδία των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου και ακόμα συνεχίζει να ενθουσιάζει. Ο Γιώργης Κοντοπόδης και η Νίτσα Μαμουζέλου μοιράζονται τις απιστίες ενός ζευγαριού, τη ζήλια και την αγάπη τους και εξομολογούνται μπροστά στους θεατές όλα όσα αντιμετωπίζει κανείς στο συζυγικό βίο.

«Και τα αγόρια κλαίνε»

Ο Τζον Γουέιν Κέισι, παραδειγματικός οικογενειάρχης, λογικός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, απολάμβανε την ευτυχία τα... πρωινά. Τη νύχτα, τυλιγμένος στο πέπλο της μοναξιάς και του παραλογισμού σκότωνε νεαρά αγόρια. Ο Γιώργης Κοντοπόδης συναντά θεατρικά τον Αμερικανό σίριαλ κίλερ των ’60s στο έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» εδώ.