αθηνόραμα club

Ζήστε το Φθινόπωρο στο έπακρο με το αθηνόραμα Club!

21/09/2017

Ήδη βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβριου και οι παραλίες έχουν αδειάσει για τα καλά. Οι άδειες τελείωσαν, τα σχολεία άνοιξαν, οι εξεταστικές τρέχουν και η πόλη επιστρέφει σιγά-σιγά στους κανονικούς της ρυθμούς. Ο μήνας ανασυγκρότησης και περισυλλογής είναι για πολλούς το ξεκίνημα μιας νέα χρονιάς, μιας νέας αρχής για καινούργιους στόχους και επιθυμίες. Ανανεωμένοι και έτοιμοι, αποχαιρετάμε, μια και καλή, τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και αντιμετωπίζουμε τις νέες προκλήσεις και εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το φθινόπωρο.

Το αθηνόραμα Club ξεκινά δυναμικά τη σεζόν, φροντίζοντας να απολαύσετε την πιο παραγωγική εποχή του χρόνου δημιουργικά και οικονομικά! Η συνεργασία του με εκατοντάδες χώρους από όλο το φάσμα της γαστρονομίας, της ψυχαγωγίας και της πολιτιστικής ζωής της πόλης, σας εξασφαλίζουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις μέχρι και 50%.

Οι επιλογές καλύπτουν όλα τα γούστα σε όλους τους τομείς!
Μπορείτε να γευματίσετε στα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες της πόλης δοκιμάζοντας την κλασσική ή μοντέρνα ελληνική και διεθνή κουζίνα.
Επίσης, έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε δεκάδες μουσεία και να δείτε από κοντά τα εκθέματά τους.
Όσοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια τέχνης, πολιτισμού, μαγειρικής, υφαντικής κ.ά. που παραδίδονται από ειδικούς.
Ακόμα, οι υπηρεσίες σπα, χορού και εναλλακτικής γυμναστικής που προσφέρονται σας ξεκουράζουν και κρατάνε σε φόρμα την ψυχική και σωματική σας κατάσταση.
Οι πιο τολμηροί μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα διάφορα extreme sports και στα θεματικά δωμάτια για να περάσουν ξεχωριστές εμπειρίες με την παρέα τους.
Οι θεατρόφιλοι και οι σινεφίλ έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις και ταινίες όλων των ειδών στη μισή τιμή ακόμα και στις πρεμιέρες.
Για την νυχτερινή σας διασκέδαση επιλέξτε ανάμεσα στα ψαγμένα bar&club και τις μεγάλες μουσικές σκηνές.
Στις κατηγορίες του αθηνόραμα Club δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μικροί μας φίλοι. Επιλέξτε για αυτούς την δραστηριότητα που τους ταιριάζει ανάμεσα σε παιδότοπους, χορούς, θέατρο, μαγειρική, ιππασία, αναρρίχηση, τέχνη και άλλα πολλά.

Με μεγάλες εκπτώσεις και προτάσεις για κάθε γούστο τίποτα δεν μπορεί να σας κρατήσει μέσα… Με την κάρτα αθηνόραμα Club, το φθινόπωρο θα είναι γεμάτο fun!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους χώρους και τις εκπτώσεις στο athinoramaclub.gr