αθηνόραμα club

«Αναζητώντας το χαμένο χρόνο» με το αθηνόραμα club

27/04/2017

Λίγο πριν η παράσταση του θεάτρου «Σημείο» κατεβάσει αυλαία, το αθηνόραμα club δίνει στα μέλη του την ευκαιρία να την απολαύσουν με 50% έκπτωση.

Πώς μπορείς να δώσεις θεατρική υπόσταση στις 3.200 σελίδες αυτού του αριστουργήματος της παγκόσμιας λογοτεχνίας που έγραψε ο Μαρσέλ Προυστ; Ο έμπειρος Νίκος Διαμαντής το επιχειρεί σε μια παράσταση αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους που λειτουργεί ως μια παραβολή γύρω από αρχετυπικές σχέσεις. Η παράσταση, βασισμένη στη διασκευή του σπουδαίου Χάρολντ Πίντερ, δημιουργεί ένα κολάζ από αυτόνομες σκηνές-αναμνήσεις, με τους επτά ηθοποιούς να περιδινούνται ατέρμονα, άλλοτε σε ρυθμούς μανιασμένου αντάντε, άλλοτε σε τρυφερό αντάτζιο, μέσα στο χρόνο της ανθρώπινης ζωής.

Μέχρι τις 30/4, οι Κωσταντίνα Αργυροπούλου, Σταύρος Γιαννακόπουλος, Σπέρη Κανατά, Αγγελίνα Κλαυδιανού, Κωσταντίνος Μαρούγκας, Μάκης Μπογέας και Ιωάννα Τσακίρη ανεβάζουν στη σκηνή του θεάτρου «Σημείο» το «Αναζητώντας το χαμένο χρόνο», έναν στοχασμό πάνω στις κοινωνιολογικές, ψυχολογικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις του σύγχρονου ανθρώπου.

Βρες όλες τις παραστάσεις που μπορείς να δεις με έκπτωση 50% με το αθηνόραμα Club εδώ.