Κάντε δώρο μία ετήσια συνδρομή στο αθηνόραμα Club

Κάνε δώρο μια ετήσια συνδρομή στο αθηνόραμα Club!

Κάντε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα μία ετήσια συνδρομή στο αθηνόραμα Club και αυτά... θα σας ευχαριστούν σε κάθε τους έξοδο!Το αθηνόραμα Club είναι μια μοναδική πρωτοβουλία του «αθηνοράματος», ένα club μελών που δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να απολαμβάνουν έξυπνα και πιο οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα.


Το αθηνόραμα Club συνεργάζεται με εκατοντάδες χώρους από όλο το φάσμα της γαστρονομίας, της ψυχαγωγίας και της πολιτιστικής ζωής της πόλης εξασφαλίζοντας για τα μέλη του ειδικές τιμές και εκπτώσεις μέχρι και 50% σε:

  • Σινεμά
  • Θέατρα
  • Εστιατόρια & ταβέρνες
  • Πίστες & μουσικές σκηνές
  • Bars & clubs
  • Spa, εναλλακτική γυμναστική & χορό
  • Escape rooms, θεματικά πάρκα & δραστηριότητες
  • Μουσεία και σεμινάρια
  • Παιδικές δραστηριότητες
  • σε όλη την Αθήνα!

Οι προτάσεις μας προς τα μέλη ανανεώνονται κατά διαστήματα και προβάλλονται κάθε εβδομάδα με ειδική σηματοδότηση στο περιοδικό αθηνόραμα και στις ιστοσελίδες www.athinorama.gr και www.athinoramaclub.gr.


Κάνοντας δώρο μία ετήσια συνδρομή αξίας € 25 στο αθηνόραμα Club εξασφαλίζετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα απεριόριστη πρόσβαση σε όσα αγαπούν στην πόλη και φυσικά με τα προνόμια που το αθηνόραμα και οι συνεργάτες του εξασφαλίζουν συνεχώς αποκλειστικά για τα μέλη!

Φόρμα Αίτησης Δώρου (Βήμα 1)

Λόγω των τρεχουσών συνθηκών όλες οι νέες αιτήσεις και ανανεώσεις καρτών αθηνόραμα Club θα εκτυπωθούν και θα παραδοθούν με μία μικρή καθυστέρηση και με ημερομηνία λήξης ένα έτος μετά από την εκτύπωσή τους.

Ατομικά σας στοιχεία

Παρακαλώ εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για να κάνετε δώρο μία ετήσια συνδρομή στο αθηνόραμα Club. Εάν επιθυμείτε να γίνετε εσείς ο/η ίδιος/α μέλος στο αθηνόραμα Club και όχι να κάνετε δώρο σε κάποιον άλλον την ετήσια συνδρομή, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

*Επώνυμο: *Όνομα:
*Τηλέφωνο: *E-mail:
Διεύθυνση αποστολής κάρτας

Η παράδοση της κάρτας θα γίνει στην προσωπική σας διεύθυνση παραλαβής εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης δώρου.
Όλες οι συνδρομές-δώρο έχουν ισχύ για 12 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας μέλους.

*Διεύθυνση: *Τ.Κ.:
*Πόλη/Δήμος: *Περιοχή: Χώρα:

Λεπτομέρειες παράδοσης (πχ. όνομα εταιρίας, όροφος, όνομα στο κουδούνι, άλλος παραλήπτης):


Στοιχεία Δώρου

Παρακαλώ εισάγετε κάτωθι τα στοιχεία του προσώπου που θέλετε να κάνετε το δώρο.

*Επώνυμο: *Όνομα:Εκπτωτικός κωδικός

Αν διαθέτετε εκπτωτικό κωδικό συμπληρώστε τον στο παρακάτω πεδίο για να λάβετε την αντίστοιχη έκπτωση

Κωδικός Προσφοράς:
Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά.Πώς μάθατε για το αθηνόραμα Club;

Αγοράζω το περιοδικό "αθηνόραμα"
Επισκέπτομαι την ιστοσελίδα www.athinorama.gr

Παρέχω με τη συναίνεσή μου τα στοιχεία που αναφέρονται στην παρούσα αίτηση, τα οποία είναι ακριβή και αληθινά. Παρέχω στη ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. τη συγκατάθεση και τη συναίνεσή μου να τηρεί σε αρχείο και να επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα που έρχονται σε γνώση της βάσει της παρούσας, για τους σκοπούς του προγράμματος αθηνόραμα Club. Η διατήρηση του αρχείου και η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το νόμο 2472/97. Τα προσωπικά στοιχεία συλλέγονται, τηρούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία με ευθύνη της εταιρείας ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. και των συνεργαζόμενων με αυτή εταιρειών.

Παρακαλώ να εκδώσετε στο όνομά μου την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.athinorama.gr/terms.aspx και στο τεύχος 451(01/01/2009) του περιοδικού «Αθηνόραμα», των οποίων έλαβα γνώση και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα και οι οποίοι συνοπτικά αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Δέχομαι να πληρώσω € 25 (ή το εκάστοτε χρηματικό ποσό, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί σε προωθητική ή εκπτωτική ενέργεια, με συγκεκριμένη χρονική ισχύ, από τα μέσα της ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.) για τα ετήσια δικαιώματα συμμετοχής μου στο αθηνόραμα Club με πιστωτική κάρτα ή αντικαταβολή κατά την παραλαβή της κάρτας μέλους από τη "Γενική Ταχυδρομική" ή τα γραφεία του αθηνοράματος.


Όροι συμμετοχής

Οι όροι συμμετοχής στο αθηνόραμα Club αναφέρονται αναλυτικά και στο «Αθηνόραμα», τεύχος 451 (01/01/2009) και έχουν συνοπτικά ως εξής:

Ως μέλος του αθηνόραμα Club μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών συμπληρώνοντας την παραπάνω αίτηση και καταβάλλοντας το ποσό των € 25 (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) ) (ή καταβάλλοντας το εκάστοτε χρηματικό ποσό, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί σε προωθητική ή εκπτωτική ενέργεια, με συγκεκριμένη χρονική ισχύ, από τα μέσα της ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.) για τα δικαιώματα συμμετοχής στο αθηνόραμα Club και για το χρονικό διάστημα ενός (1) έτους από την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας μέλους. Σε περίπτωση ανανέωσης της κάρτας μέλους, η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δικαιώματα συμμετοχής.

Το μέλος θα απολαμβάνει τα προνόμια-παροχές με την επίδειξη της κάρτας μέλους απαραιτήτως πριν από την έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία των επιχειρήσεων θεαμάτων και πριν από την παραγγελία στις επιχειρήσεις γαστρονομίας και διασκέδασης.

Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική, είναι απολύτως προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Σε περίπτωση απώλειας, το μέλος υποβάλλει νέα αίτηση, καταβάλλει εκ νέου τα δικαιώματα συμμετοχής και εκδίδεται νέα κάρτα με διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έκδοσής της.

Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. έχει οποτεδήποτε το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει ή αντικαταστήσει μέρος των προνομίων με άλλα, καθώς και να τροποποιήσει μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας ή και να διακόψει οποτεδήποτε την παρούσα, καθώς και να καταργήσει το πρόγραμμα αθηνόραμα Club με έγκαιρη ενημέρωση των μελών μέσω του περιοδικού και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.athinorama.gr.

Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. έχει μεν συνάψει συμβάσεις με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για τυχόν αθέτηση εκπλήρωσης ή πλημμελή εκπλήρωση των υποχρεώσεων των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πλημμέλεια ή οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν προκληθεί στο μέλος ή σε οποιονδήποτε τρίτο από τις παρεχόμενες εκ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων υπηρεσίες ή προϊόντα.

Η υποβολή της αίτησης εγγραφής ή ανανέωσης και η παραλαβή της κάρτας μέλους συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο αιτών γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα αθηνόραμα Club.

Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αποδέχεται ή να απορρίπτει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, κάθε αίτηση για εγγραφή στο αθηνόραμα Club.

Αναλυτικοί όροι συμμετοχήςΠαρακαλώ συπληρώστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Change the CAPTCHA code

Η παράδοση της κάρτας θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης εγγραφής μέλους.Συνέχεια