Γίνε μέλος

Γίνε και εσύ μέλος!

Εάν επιθυμείς να γίνεις μέλος του αθηνόραμα Club συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εγγραφής μέλους και αγόρασε συνδρομή για ένα χρόνο. Περισσότερες από 300 επιχειρήσεις σε όλη την πόλη περιμένουν να σε υποδεχτούν με έκπτωση μέχρι και 50%.


Τα στοιχεία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν για την έκδοση της κάρτας μέλους.


Φόρμα Αίτησης Μέλους (Βήμα 1)

Λόγω των τρεχουσών συνθηκών όλες οι νέες αιτήσεις και ανανεώσεις καρτών αθηνόραμα Club θα εκτυπωθούν και θα παραδοθούν με μία μικρή καθυστέρηση και με ημερομηνία λήξης ένα έτος μετά από την εκτύπωσή τους.

Ατομικά στοιχεία
*Επώνυμο: *Όνομα:
*Ημ. Γέννησης: *Φύλο:
*Επάγγελμα/ Ιδιότητα: *E-mail:
Διεύθυνση κατοικίας

Παρακαλώ εισάγετε μόνο Ελληνικούς χαρακτήρες.

*Διεύθυνση: *Τ.Κ.:
*Πόλη/Δήμος: *Περιοχή: Χώρα:
*Τηλέφωνο: Κινητό:


Λεπτομέρειες παράδοσης (πχ. όνομα εταιρίας, όροφος, όνομα στο κουδούνι, άλλος παραλήπτης):Εκπτωτικός κωδικός

Αν διαθέτετε εκπτωτικό κωδικό συμπληρώστε τον στο παρακάτω πεδίο για να λάβετε την αντίστοιχη έκπτωση

Κωδικός Προσφοράς:
Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά.Πώς μάθατε για το αθηνόραμα Club;

Αγοράζω το περιοδικό "αθηνόραμα"
Επισκέπτομαι την ιστοσελίδα www.athinorama.gr

Παρέχω με τη συναίνεσή μου τα στοιχεία που αναφέρονται στην παρούσα αίτηση, τα οποία είναι ακριβή και αληθινά. Παρέχω στη ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. τη συγκατάθεση και τη συναίνεσή μου να τηρεί σε αρχείο και να επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα που έρχονται σε γνώση της βάσει της παρούσας, για τους σκοπούς του προγράμματος αθηνόραμα Club. Η διατήρηση του αρχείου και η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το νόμο 2472/97. Τα προσωπικά στοιχεία συλλέγονται, τηρούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία με ευθύνη της εταιρείας ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. και των συνεργαζόμενων με αυτή εταιρειών.

Παρακαλώ να εκδώσετε στο όνομά μου την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.athinorama.gr/terms.aspx και στο τεύχος 451(01/01/2009) του περιοδικού «Αθηνόραμα», των οποίων έλαβα γνώση και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα και οι οποίοι συνοπτικά αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Δέχομαι να πληρώσω € 25 (ή το εκάστοτε χρηματικό ποσό, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί σε προωθητική ή εκπτωτική ενέργεια, με συγκεκριμένη χρονική ισχύ, από τα μέσα της ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) για τα ετήσια δικαιώματα συμμετοχής μου στο αθηνόραμα Club με πιστωτική κάρτα ή αντικαταβολή κατά την παραλαβή της κάρτας μέλους από τη "Γενική Ταχυδρομική" ή τα γραφεία του αθηνοράματος.


Όροι συμμετοχής

Οι όροι συμμετοχής στο αθηνόραμα Club αναφέρονται αναλυτικά και στο «Αθηνόραμα», τεύχος 451 (01/01/2009) και έχουν συνοπτικά ως εξής:

Ως μέλος του αθηνόραμα Club μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών συμπληρώνοντας την παραπάνω αίτηση και καταβάλλοντας το ποσό των € 25 ( ή καταβάλλοντας το εκάστοτε χρηματικό ποσό, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί σε προωθητική ή εκπτωτική ενέργεια, με συγκεκριμένη χρονική ισχύ, από τα μέσα της ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) για τα δικαιώματα συμμετοχής στο αθηνόραμα Club και για το χρονικό διάστημα ενός (1) έτους από την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας μέλους. Σε περίπτωση ανανέωσης της κάρτας μέλους, η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δικαιώματα συμμετοχής.

Το μέλος θα απολαμβάνει τα προνόμια-παροχές με την επίδειξη της κάρτας μέλους απαραιτήτως πριν από την έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία των επιχειρήσεων θεαμάτων και πριν από την παραγγελία στις επιχειρήσεις γαστρονομίας και διασκέδασης.

Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική, είναι απολύτως προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Σε περίπτωση απώλειας, το μέλος υποβάλλει νέα αίτηση, καταβάλλει εκ νέου τα δικαιώματα συμμετοχής και εκδίδεται νέα κάρτα με διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έκδοσής της.

Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. έχει οποτεδήποτε το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει ή αντικαταστήσει μέρος των προνομίων με άλλα, καθώς και να τροποποιήσει μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας ή και να διακόψει οποτεδήποτε την παρούσα, καθώς και να καταργήσει το πρόγραμμα αθηνόραμα Club με έγκαιρη ενημέρωση των μελών μέσω του περιοδικού και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.athinorama.gr.

Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. έχει μεν συνάψει συμβάσεις με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για τυχόν αθέτηση εκπλήρωσης ή πλημμελή εκπλήρωση των υποχρεώσεων των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πλημμέλεια ή οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν προκληθεί στο μέλος ή σε οποιονδήποτε τρίτο από τις παρεχόμενες εκ των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων υπηρεσίες ή προϊόντα.

Η υποβολή της αίτησης εγγραφής ή ανανέωσης και η παραλαβή της κάρτας μέλους συνιστά αμάχητο τεκμήριο ότι ο αιτών γνωρίζει και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα αθηνόραμα Club.

Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αποδέχεται ή να απορρίπτει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, κάθε αίτηση για εγγραφή στο αθηνόραμα Club.

* σε περίπτωση προσφοράς ή εκπτωτικού κουπονιού η τιμή μεταβάλλεται αντιστοίχως

Αναλυτικοί όροι συμμετοχήςΠαρακαλώ συμπληρώστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Change the CAPTCHA code


Η παράδοση της κάρτας θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης εγγραφής μέλους.Συνέχεια