Δείτε ποιοι κερδίζουν διπλές προσκλήσεις με ποτό για live στο Jazzét Café το Σάββατο 30/11

26/11/2019

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις με ποτό για το jazz club Jazzét Café.

Το Jazzét Café θα φιλοξενήσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου ένα υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής ντουέτο, δύο βιρτουόζων μουσικών, του εξαίρετου κιθαρίστα και συνθέτη Λευτέρη Χριστοφή με τον εκλεκτό σαξοφωνίστα, συνθέτη και συγγραφέα Gilad Atzmon.

Ο Λευτέρης Χριστοφής έχει χαρακτηριστεί ως τζαζ κιθαρίστας με “Grecian Guitar Style” είναι BenedettoGuitars & Blue Note Records Artist, έχουν εκδοθεί 4 προσωπικά του άλμπουμ “Mythoplasia”, “Lefteris Christofis With British Friends”, “Nous Icons” (Blue Note Records) και “Mantis” ενώ έχει συνεργασίες με τους Dominique Di Piazza, Chico Freeman, Paul Wertico, Jeff Berlin κ.α.
O Gilad Atzmon, φιλόσοφος, συνθέτης και σαξοφωνίστας είναι μία πολυσχιδής προσωπικότητα με διεθνή καριέρα έχει συνεργασθεί  και ηχογραφήσει με τους Ian Dury and the Blockheads, Sinnead O’ Connor, Paul McCartney, Pink Floyd και με το προσωπικό του γκρουπ, τους Orient House έχει εκδώσει το άλμπουμ ‘The Spirit of Train’.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του αθηνόραμα Club συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις με ποτό για το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 22:30 στο Jazzét Café (ώρα προσέλευσης 22:00, υποχρεωτική τηλεφωνική επιβεβαίωση στο 2105815626). Η κλήρωση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29/11/2019 στις 16.00 και οι νικητές θα ενημερωθούν με email.
*Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με email.


Οι νικητές είναι:


Ευάγγελος Καντούρης
ΣΕΡΕΠΕΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Αγιαννιώτη Σοφία