Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ντιέγκο Μαραντόνα»

04/10/2019

Ο οσκαρικός Ασίφ Καπάντια («Senna», «Amy: Το Κορίτσι Πίσω Από το Όνομα») υπογράφει ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την αλήθεια πίσω από το μύθο ενός από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Γίνετε οι πρώτοι που θα δουν την ταινία στη μεγάλη οθόνη μπαίνοντας στην κλήρωση του αθηνόραμα Club για να διεκδικήσετε μια θέση στην πρεμιέρα, στις 7/10 στον κινηματογράφο Ανδόρα.

Η ποδοσφαιρική μαγεία, οι αδιανόητες ντρίμπλες αλλά και η πολυτάραχη ζωή και οι καταχρήσεις του Μαραντόνα είναι σε όλους γνωστά. Εκείνα που δε γνωρίζουμε όμως είναι όσα καθόρισαν την καριέρα του ποδοσφαιριστή, όταν έφτασε στη Νάπολι τον Ιούλιο του 1984, ως μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ποδοσφαιρική ιστορία. Για επτά χρόνια κατέκτησε τα πάντα με την ιταλική ομάδα, ο Μαραντόνα λατρεύτηκε σα θεός, οι σκοτεινές μέρες στη ζωή του όμως δεν άργησαν να έρθουν. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ασίφ Καπάντια είχε στη διάθεσή του 500 ώρες υλικού από το προσωπικό αρχείο του Μαραντόνα, το οποίο προβάλλεται για πρώτη φορά δημόσια, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή πρόσωπο με πρόσωπο. Το αποτέλεσμα θα αφήσει άναυδους τους φίλους της στρογγυλής θεάς.
Η ΤΑΙΝΙΑ «ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ WEIRD WAVE

Για να κερδίσετε μία (1) από τις δεκαπέντε (15) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ντιέγκο Μαραντόνα» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Αμπελόκηποι) τη Δευτέρα 7/10 στις 20.00μ.μ. (ώρα προσέλευσης 19.30μ.μ.), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 7/10 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με μέηλ.
Οι νικητές είναι:
Γιώργος Παυλίνος
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βασιλική Κωσταρελου
ΚΛΩΝΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΕΛΕΝΗ ΧΑΜΧΟΥΓΙΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΡΤΙΜΑΝΙΤΣΗ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
Αμαλία Καράμπελα
ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ευάγγελος Νικολακόπουλος
Νικόλαος Σωτηρίου
Νικηφόρος Κλειδαράς
Φετάνης Απόστολος
Άγγελος Πετριτάι