Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Συνώνυμα»

14/10/2019

Μπείτε στην κλήρωση του αθηνόραμα Club και διεκδικείστε τη θέση σας στην προβολή της ταινίας που απέσπασε το φετινό Χρυσό Φοίνικα, την Πέμπτη 17/10 στον κινηματογράφο Ανδόρα.

Η ταινία που σόκαρε και ενθουσίασε κοινό και κριτικούς στην Μπερλινάλε, αποσπώντας μάλιστα τη Χρυσή Άρκτο, φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Ναντάβ Λαπίντ. Ο σκηνοθέτης βασισμένος σε προσωπικές του εμπειρίες, σκιαγραφεί το γεμάτο ένταση πορτρέτο ενός νεαρού άντρα από το Ισραήλ, ο οποίος εγκαταλείπει τη χώρα και την εθνική του ταυτότητα για να ταξιδέψει στο Παρίσι, όπου κατασκευάζει τον εαυτό του από την αρχή. Η μεταμοντέρνα αφήγηση του Λαπίντ και το φρενήρες παίξιμο του πρωταγωνιστή Τομ Μερσιέ, ο οποίος στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο κάνει επίδειξη της ερμηνευτικής του δύναμης, αναδεικνύουν τα «Συνώνυμα» ως τη σινεφίλ πρόκληση της χρονιάς.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ναντάβ Λαπίντ
Σενάριο: Ναντάβ & Χάιμ Λαπίντ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Μερσιέ, Κουεντίν Ντολμέρ, Λουίζ Σεβιγιότ
Η ΤΑΙΝΙΑ «ΣΥΝΩΝΥΜΑ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ
WEIRD WAVE

Για να κερδίσετε μία (1) από τις δεκαπέντε (15) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Συνώνυμα» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Πανόρμου, 2106980796) την Πέμπτη 17/10 στις 20.00 μ.μ., (ώρα προσέλευσης 19.30 μ.μ.) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 17/10 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με μέηλ.
Οι νικητές είναι:


ΜΑΡΙΑ ΚΥΤΤΑΡΗ
ΜΑΙΡΗ ΣΤΕΡΙΩΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΕΡΜΟΥΣΗΣ
ΜΕΜΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
Βασίλης Δήμου
Χρύσα Αλεξοπουλου
Γιώτα Βουρνά
Δημήτριος Κούσης
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΡΙΤΑΚΗ
ΣΟΥΡΜΠΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δημήτριος Βοζίκας
Πολίτη Αγγελική
Νίκος Ζαμπουλακης
Χρήστος Βαλλιάνος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΑΡΟΝΤΖΑΣ