αθηνόραμα Club

Δείτε το «Justice League» με το αθηνόραμα Club!

16/11/2017

Δείτε τις περιπέτειες της απόλυτης υπερηρωικής ομάδας με το αθηνόραμα Club!

Ο Ζακ Σνάιντερ («300», «Άνθρωπος από Ατσάλι») σκηνοθετεί την ελίτ των υπερηρώων με αρχηγούς το σκοτεινό Batman (Μπεν Άφλεκτ) και την επικίνδυνα γοητευτική Wonder Woman (Γκαλ Γκαντότ), οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους ισχυρούς Aquaman (Τζέισον Μομόα), The Flash (Έζρα Μίλερ) και Cyborg (Ρέι Φίσερ) για να κατατροπώσουν μια αρχέγονη απειλή που σκοπεύει να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Η κατακόρυφη δράση δε χαρίζεται στιγμή, ενώ η ταινία επιφυλάσσει πολλές ξεκαρδιστικές ατάκες με... ταχύτητα φωτός από τον Flash. Η απόλυτη λεγεώνα υπερηρώων δημιουργεί τη μοναδική ασπίδα που είναι ικανή να σώσει τον κόσμο και τη ρίχνει θαρραλέα σε εντυπωσιακές μάχες με φαντασμαγορικά εφέ μέχρι τέλους, ενώ εμφάνιση - έκπληξη κάνει ένας φίλος από το παρελθόν.

Δείτε το «Justice League» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας: