αθηνόραμα Club

Δείτε το «Νησί των Σκύλων» με το αθηνόραμα Club!

19/04/2018

Δείτε τη νέα stop motion ταινία του Γουές Άντερσον με έκπτωση από το αθηνόραμα Club.

Ο αποκλεισμένος χώρος του «Νησιού των Σκύλωνν» είναι ένα νησάκι γεμάτο σκουπίδια λίγο έξω από το Μεγκασάκι. Εκεί, ύστερα από διάταγμα του διεφθαρμένου δήμαρχου Κομπαγιάσι, μεταφέρονται όλα τα σκυλιά της πόλης, με πρόσχημα το φόβο μετάδοσης της θανάσιμης γρίπης που κουβαλούν πολλά από αυτά. Όταν μεταφερθεί εκεί και ο Σποτς, ο τετράποδος σωματοφύλακας του 12χρονου ανιψιού του δημάρχου Ατάρι, ο τελευταίος θα ξεκινήσει μια απέλπιδα προσπάθεια να τον εντοπίσει μέσα στο χαοτικό σκουπιδότοπο.

Εννέα χρόνια μετά τον «Απίθανο Κύριο Φοξ», ο έξι φορές υποψήφιος για Όσκαρ Γουές Άντερσον («Ξενοδοχείο Grand Budapest», «Ο Έρωτας του Φεγγαριού») υπογράφει ένα ακόμα απολαυστικά τρυφερό στόρι για την ενηλικίωση, με έμμεσες εύστοχες πολιτικές αναφορές. Η feelgood ατμόσφαιρα της ταινίας είναι κύριαρχη, ενώ τις φωνές τους στα αξιολάτρευτα τετράποδα δανείζουν πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί και διαχρονικοί συνεργάτες του Άντερσον όπως ο Μπιλ Μάρεϊ, ο Έντουαρντ Νόρτον και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Δείτε το «Νησί των Σκύλων» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: