αθηνόραμα club

Δείτε τους νικητές για το φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»

20/04/2017

Από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, στον μοναδικό χώρο της Τεχνόπολης οι Αθηναίοι θα έχουν στη διάθεσή τους ιδιαιτέρως νόστιμα ερεθίσματα για ατελείωτες γευσιγνωσίες βρεγμένες με ωραία ελληνικά κρασιά, μπίρες μικροζυθοποιίας και ποτά. Τυριά, αλλαντικά, αλίπαστα, ζυμαρικά, ελιές και εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, λογής-λογής αρτοποιήματα, ξίδια αρωματικά, βότανα, καφέδες, μαρμελάδες και γλυκίσματα, μια πλειάδα από ξεχωριστά προϊόντα που φέρνουν ποιότητα και ποικιλία στο καθημερινό μας τραπέζι και στα φιλικά μας καλέσματα, θα δώσουν το «παρών» καταγράφοντας τις εξελίξεις στην ελληνική γαστρονομία.

Μια από τις πιο αγαπημένες ατραξιόν του φεστιβάλ είναι οι ανοιχτές σε όλους παράλληλες γευστικές εκδηλώσεις. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, ωστόσο ξέρουμε ήδη ότι στην τέντα των σεφ θα βρεθούν ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Jean Louis Capsalas, ο Αθηναγόρας Κωστάκος και ο Γιάννης Μπαξεβάνης. Αν είσαι μέλος του αθηνόραμα Club μπορείς να διεκδικήσεις μια από τις 10 διπλές προσκλήσεις για μια από τις 3 ημέρες του φεστιβάλ.


Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 27/4 στις 12:00 και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email ή τηλεφωνικά.


Αλλά ακόμη και αν δεν είσαι ένας από τους τυχερούς μπορείς να έρθεις να γιορτάσεις μαζί μας, διότι μόνο για τα μέλη του αθηνόραμα Club προσφέρεται 2for1 είσοδος!

Οι νικητές είναι οι παρακάτω:


Αθηνά Γεωργάνα
Βασίλης Σερέφογλου
Δημήτρης Ευταξιόπουλος
Διονύσιος Εγγονόπουλος
Ειρήνη Κονταράτου
Ευάγγελος Δήμου
Μαρία Κολιοπούλου
Παναγιώτης Ρήγας
Σωτήρης Παπαδημητρίου
Χρυσάνθη Πετρίδου