αθηνόραμα club

Δείτε τους νικητές για τις 2 δωρεάν αποδράσεις στο Great Escape!

28/06/2017

Είσαι λάτρης των Escape rooms; Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και επέλεξε ένα από τα 3 ατμοσφαιρικά δωμάτια του Great Escape!

Τα Escape rooms έχουν γίνει πλέον αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο trend της εποχής. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι οι επιλογές και τα concepts έχουν πολλαπλασιαστεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια. Με την κάρτα σου αθηνόραμα Club, αν βέβαια δεν το έχεις κάνει ήδη, έχεις τη δυνατότητα να επισκεφτείς 20 διαφορετικά Escape rooms με πάρα πολλές επιλογές δωματίων, πχ horror, live acting, adventure, action κα.


Στην εταιρία Great Escape έχεις να επιλέξεις μεταξύ 7 διαφορετικών και super ατμοσφαιρικών δωματίων.

Circus

Στο Τσίρκο δεν υπάρχει πολυκοσμία. Ούτε ουρές. Και η είσοδος είναι δωρεάν. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον μέρος. Κάτι παράξενο συμβαίνει. Τόσο παράξενο που αντί να διασκεδάζεις εσύ μαζί του, διασκεδάζει αυτό μαζί σου. Διασκεδάζει παίζοντας με το μυαλό σου. Συμβαίνει κάτι που σε κάνει να ανατριχιάζεις…. σε ένα απο τα πιο αληθινά escape rooms της Αθήνας.

Inception

Εσύ και η ομάδα σου μπαίνετε στο escape room inception και είστε κλέφτες ιδεών εν έτη 2030. Έχετε μπει στο όνειρο ενός πλούσιου επιχειρηματία έχοντας σαν αποστολή να βρείτε έναν κωδικό, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί μια από τις μεγαλύτερες κλοπές που έχουν γίνει ποτέ. Θα ολοκληρώσετε την αποστολή σας πριν η σβούρα σταματήσει να γυρίζει;

The Secret Agent

Μπαίνετε με την ομάδα σου σε ένα από τα πιο συναρπαστικά escape rooms της Αθήνας. Έτος 1939 βρίσκεστε στο γραφείο ενός Γερμανού επιχειρηματία ο οποίος έφτασε στην Κρακοβία με την ελπίδα να κάνει περιουσία από τον πόλεμο. Στην πορεία, όμως, έγινε αυτοσκοπός του να σώσει όσους περισσότερους αθώους μπορούσε από τα στρατεύματα των Ες Ες. Έχοντας αποκτήσει σημαντική επιρροή στα στρατεύματα των Γερμανών, συντάσσει μια λίστα με «ικανούς τροφίμους». Το να υπάρχει το όνομά τους στη λίστα είναι πολύ σημαντικό, γιατί μπορεί να τους οδηγήσει στη ζωή ή στο θάνατό. Στόχος σου είναι να βρεις τα αρχεία και να τα παραδώσεις στα σωστά χέρια σώζοντας την ζωή εκατοντάδων αθώων.

Λεπενιώτου 12, Αθήνα , Τηλ.: 2130354432, www.greatescape.gr

Νικητές είναι οι παρακάτω:


Στιβακτάς Γιώργος - Secret Agent


Σουμπενιώτης Δημήτριος - Circus