Δύο επιπλέον μήνες σε όλες τις συνδρομές καρτών αθηνόραμα Club!

23/03/2020

Έχεις κάρτα αθηνόραμα Club; Έχεις δύο επιπλέον μήνες στην ετήσια συνδρομή μέλους!

Εκπτώσεις, διαγωνισμοί, πρεμιέρες, πρώτες προβολές και προνόμια σε περισσότερες από 300 επιχειρήσεις σε ολόκληρη την πόλη παίρνουν παράταση χρόνου! Το αθηνόραμα Club μας καλεί να μείνουμε για λίγο στο σπίτι και δίνει σε όλα τα μέλη του δύο επιπλέον μήνες διάρκειας των καρτών.
Έχουμε παγώσει τη συνδρομή σου και έχουμε ενημερώσει όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις διαγωνισμούς, εκπτώσεις έως 50% και όλα τα προνόμια της κάρτας σου για δύο επιπλέον μήνες μετά τη λήξη της*!
Εάν λοιπόν η κάρτα σου επρόκειτο να λήξει, παραδείγματος χάριν, τον 04/2020 θα μπορείς να τη χρησιμοποιείς κανονικά μέχρι και τις 30/06/2020. Θέατρα, σινεμά, εστιατόρια, χώροι ευεξίας και δημιουργικής απασχόλησης, δραστηριότητες fun 'n' action αλλά και χώροι για παιδιά θα σε υποδεχθούν ξανά σε λίγο καιρό με εκπτώσεις έως και 50%, ώστε να διασκεδάσεις και πάλι όσο θες, όποτε θες. Μένουμε στο σπίτι τώρα για να μπορούμε να διασκεδάζουμε & να ψυχαγωγούμαστε με τις πιο προνομιακές τιμές και πάλι σε λίγο καιρό.


*Η ρύθμιση ισχύει για όλες τις κάρτες αθηνόραμα Club με ημερομηνία λήξης 03/2020 και έπειτα. Η ρύθμιση δεν ισχύει για νέες αιτήσεις και ανανεώσεις καρτών που πραγματοποιήθηκαν μετά τις 23/03/2020. Για πληροφορίες και διευκρινήσεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, στέλνοντας μέηλ στο athinoramaclub@athinorama.gr