Δύο νέες αφίξεις εστιατορίων στο αθηνόραμα Club με έκπτωση έως και 30%!

15/07/2019

Κι αυτή την εβδομάδα δύο νέα εστιατόρια προστέθηκαν στη λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του αθηνόραμα Club! Απολαύστε χαλαρά γεύματα, αλλά και παρεΐστικα δείπνα με εκπτώσεις μέχρι και 30%!

Ρακόμελο, Άνω Ηλιούπολη

Σε μία παλιά μονοκατοικία στην Ηλιούπολη, με τραπεζάκια στη δροσερή βεράντα αλλά και μέσα, το "Ρακόμελο" προσφέρει κλασσικούς μεζέδες με σύγχρονες πινελιές, πιάτα με φρέσκες πρώτες ύλες, χειροποίητα αποστάγματα αλλά και cocktails με ελληνικά αρώματα. Καλλιτεχνική αύρα, φιλικό πνεύμα και έκπτωση 30% στο σύνολο του λογαριασμού για κάθε ημέρα της εβδομάδας από το αθηνόραμα Club, θα αποτελέσουν σίγουρα ικανοποιητικούς λόγους για μία βόλτα μέχρι την Ηλιούπολη.

Amber Athens, Κέντρο

Στο κέντρο της Αθήνας, επί της Κολοκοτρώνη, το all day bar restaurant "Amber Athens" ξεκινάει από νωρίς το πρωί με brunch και επιλογές πρωινού, γευστικές προτάσεις για γεύμα ή δείπνο με μεσογειακή κουζίνα, pasta ή pizza, ενώ δεν λείπουν spirits και cocktails. Σύγχρονο design, μοντέρνα αύρα και η απαραίτητη ζωηράδα του κέντρου αποτελούν συνδυαστικά με την έκπτωση 20% για κάθε ημέρα αποτελούν ιδανικές συνθήκες για μία επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο.

Διαλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και απολαύστε νόστιμες προτάσεις διασκέδασης σε ολόκληρη την πόλη με εκπτώσεις μέχρι 30% με την κάρτα σας αθηνόραμα Club. Δείτε όλα τα εστιατόρια εδώ.