αθηνόραμα Club

Έκπτωση έως 33% για το Van Gogh Alive - The experience με το αθηνόραμα Club

20/02/2018

Το υπερθέαμα που έχει ήδη μαγέψει περίπου 150.000 Αθηναίους σας περιμένει μέχρι αρχές Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής, ξεδιπλώνοντας την εικαστική γκάμα του δημιουργού Βίνσεντ μαζί με αποσπάσματα από την προσωπική αλληλογραφία του. Το αθηνόραμα Club δίνει μία ακόμα αφορμή για επίσκεψη στο ψηφιακό σύμπαν του το Van Gogh Alive - The experience με μία ειδική προσφορά για τα μέλη του.

Στοχεύοντας κυρίως σε ένα μη εξειδικευμένο κοινό του χώρου των εικαστικών, η πρωτοποριακή έκθεση εισάγει ένα νέο μοντέλο παρουσίασης που τροφοδοτείται από 40 ταυτόχρονους, υπερσύγχρονους προτζέκτορες με αναπαραστάσεις σε όλο το φάσμα του χώρου. Μία βιωματική εμπειρία που δένει με προκλασική μουσική, ακολουθώντας τον μεγάλο εικαστικό βήμα-βήμα στην πορεία του και την εξέλιξή του, μέχρι το τραγικό φινάλε. Τα κιτρινωπά ηλιοτρόπια, οι στροβιλιστές πινελιές στις «έναστρες» δημιουργίες και ο λαϊκός εξπρεσιονισμός των πορτρέτων του Βαν Γκογκ ζωντανεύουν ξανά σε μία συνεχόμενη προβολή που ενσωματώνει την κίνηση σε στατικές εικόνες και δημιουργεί αβίαστα έντονα συναισθήματα στον θεατή.

Από Δευτέρα έως Πέμπτη και από τις 2 μέχρι τις 9 μ.μ., οι τιμές για τα μέλη του Club είναι € 10 (αντί για € 15) για τους ενήλικες και € 8 (αντί για € 12) για τα παιδιά, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους ανέργους, τα άτομα άνω των 65 ετών και τα ΑΜΕΑ. Κάθε μέλος μπορεί να αγοράσει μέχρι δύο εισιτήρια από το εκδοτήριο της έκθεσης, επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους. Η προσφορά ισχύει έως 1 Μαρτίου.

Μέγαρο Μουσικής, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, 2107258510.