Επισκεφθείτε το Gimme Shelter Film Festival @ Gagarin 205, με έκπτωση από το αθηνόραμα Club

23/11/2018

Οι Iggy Pop, Josh Homme, Kyuss, Bruce Dickinson, Pearl Jam, Black Sabbath και πολλοί ακόμη επιστρέφουν στο φετινό #GSFF με μουσικά ντοκιμαντέρ, ομιλίες και εκρηκτικά live.

Κάθε Δευτέρα, από 19 Νοεμβρίου έως και 17 Δεκεμβρίου, στις 9μμ το Gimme Shelter Film Festival μετατρέπει το Gagarin 205 Live Music Space σε κινηματογράφο και παρουσιάζει τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά ντοκιμαντέρ, παραγωγής της τελευταίας τριετίας. Το αθηνόραμα Club δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να επισκεφθούν το μεγάλο φεστιβάλ με προνομιακή τιμή εισόδου για όλες τις προβολές. Επιλέξτε την ημέρα που σας ενδιαφέρει και αγοράστε τα εισιτήρια σας μέσα από το viva.gr. Καταχωρώντας τον αριθμό της κάρτας σας αθηνόραμα Club στο πεδίο "Εκπτωτικός Κωδικός", η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 5 ευρώ έκαστο. Το πρόγραμμα του Gimme Shelter Film Festival αναλυτικά:

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου

Desert Age: A Rock n Roll Scene History (75’) στις 21.00

Το πρώτο σε βάθος ντοκιμαντέρ για την ιστορία της Desert rock ‘n’ roll σκηνής χρονογραφεί διαδοχικά την ιστορική εξέλιξη των ανθρώπων, των τόπων και των συγκροτημάτων που διαμόρφωσαν τη σκηνή και το μουσικό αυτό είδος, φτάνοντας μέχρι την εποχή μας, μέσα από διηγήσεις καλλιτεχνών όπως ο Dave Grohl και ο Joshua Homme. Θα ακολουθήσει Q&A με τον σκηνοθέτη της ταινίας Jason Georgiades και ακουστικό σετ από τους «Nightstalker». Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

Bruce Dickinson: Scream for Me Sarajevo (100’) στις 22.00

Το 1994, το Σαράγεβο ήταν μια πόλη υπό πολιορκία. Mέσα στην απόλυτη παράνοια του πολέμου, δύο αξιωματούχοι των Ηνωμένων Εθνών αποφασίζουν ότι θα ήταν πολύ σημαντικό αν έπειθαν έναν rock star όπως ο Bruce Dickinson, να έπαιζε ζωντανά για τους πολιορκημένους κατοίκους της πολης. Η ταινία "Scream for Me Sarajevo" αφηγείται την εκπληκτική και σοκαριστική ιστορία της προσπάθειας αυτής, και της συναυλίας που έδωσε ο Bruce Dickinson με την τότε μπάντα του Skunkworks, στις 14 Δεκεμβρίου 1994, κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Σαράγεβο. Το ντοκιμαντέρ έκανε την πρεμιέρα του στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2018, ξεκινώντας μία sold out περιοδεία σε όλη τη Βρετανία. Θα προηγηθεί live από τους «Iron Beast» και συζήτηση με την συμμετοχή των: Χάκος Περβανίδης, Κώστας Χρονόπουλος, Σάκης Τόλης. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου

Black Sabbath: The End of the End (95’) στις 22:30

Οι Black Sabbath, μία από τις πλέον επιδραστικές μπάντες στην σύγχρονη μουσική, είναι εκείνοι που δημιούργησαν το Heavy Metal. Στις 4 Φεβρουαρίου 2017, μετά από 81 συναυλίες, η περιοδεία «The End» φτάνει στην κορύφωσή της, με ένα sold out show στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Birmingham. Το τελευταίο show των Black Sabbath, παίρνει μορφή μέσα από την ταινία «The End of The End», όπου ο Ozzy Osbourne, o Tony Iommi και o Geezer Butler εξομολογούνται, αστειεύονται και μοιράζονται μαζί μας μοναδικές ιστορίες και περιστατικά από μια πορεία μισού αιώνα. Θα προηγηθεί live από τους «Electric Feat» στις 21.00 και από τους «Karma Violens» στις 22.00, αλλά και συζήτηση με την συμμετοχή των: Τζέιν Σαμπανίκου, Χρήστος Κισσατζεκιάν, Δημήτρης Κότσης. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

American Valhalla (81’) στις 22.00

Το "American Valhalla" διηγείται την ιστορία μιας πολύ ιδιαίτερης συνεργασίας δύο πρωτοπόρων της Αμερικάνικης ροκ σκηνής, του Iggy Pop και του Joshua Homme, frontman των Queens of the Stone Age. H ταινία μάς παίρνει σε ένα μοναδικό ταξίδι από την σύλληψη της ιδέας και την ηχογράφηση την πρώτων demos, ως την δημιουργία της Post Depression Band. Με την σκηνοθετική υπογραφή των Joshua Homme και Andreas Neumann, είναι το αποκορύφωμα ενός once-in-a-lifetime μουσικού project. Θα προηγηθεί live από τους «The Noise Figures» στις 21.00 και συζήτηση με την συμμετοχή των: Μάκης Παπασημακόπουλος και Μάρκος Φράγκου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Pearl Jam: Let’s Play Two (120’) στις 22.00

To “Let’s Play Two!” είναι ένα concert film. Η ταινία παρουσιάζει τις θρυλικές πλέον εμφανίσεις των Pearl Jam στο Wrigley Field του Σικάγο τον Αύγουστο του 2016. 25 χρόνια μετά το πρώτο τους headline show στην πόλη, «σε ένα κλαμπ λίγο πιο κάτω απο εδώ», οι Pearl Jam επιστρέφουν σε μια ιστορική στιγμή για εκείνους, για την πόλη του Σικάγο, για τους αγαπημένους τους Cubs. Από το Ten στο Lightning Bolt, η ταινία παρουσιάζει ζωντανά τo 25χρονo μουσικό ταξίδι των Pearl Jam και την πορεία της ιδιαίτερης σχέσης τoυς με την πόλη του Σικάγο, μέσα από την σκηνοθετική ματιά του Danny Clinch και τις διηγήσεις των ίδιων των Pearl Jam. Θα προηγηθεί live από τους «Moa Bones» στις 21.00 και συζήτηση με την συμμετοχή των: Μαρία Θανασούλια, Θεοδόσης Μίχος, Δημήτρης Μπούρας, Aλέξης Πολίτης. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας με την κάρτα αθηνόραμα Club στην προνομιακή τιμή των 5€, αντί για 7€ ανά εισιτήριο. Η προσφορά ισχύει για ηλεκτρονικές αγορές μέσα από το viva.gr. Η τιμή των 5€ αφορά την κάθε προβολή/event μεμονωμένα. Η κάθε κάρτα καλύπτει μέχρι 2 εισιτήρια.