αθηνόραμα Club

Kάνε δώρο μια ετήσια συνδρομή αθηνόραμα Club με 15 ευρώ αντί για 25 ευρώ!

29/12/2016

Τα Χριστούγεννα έρχονται και οι φίλοι και συγγενείς σου περιμένουν το δώρο τους. Τι πιο χρήσιμο από την κάρτα αθηνόραμα Club!

Κάνε δώρο λοιπόν στα αγαπημένα σου πρόσωπα μία ετήσια συνδρομή στο αθηνόραμα Club και αυτά... θα σε ευχαριστούν σε κάθε τους έξοδο!

Φέτος,μάλιστα, το «αθηνόραμα» προσφέρει και σε σένα ένα δώρο Χριστουγέννων, αφού μπορείς να αποκτήσεις, να ανανεώσεις ή να κάνεις δώρο την κάρτα αθηνόραμα Club με ετήσια συνδρομή μόνο €15, αντί για €25. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα νέας αίτησης, ανανέωσης ή δώρου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου και εμείς θα φροντίσουμε να σου στείλουμε την κάρτα σου άμεσα.

Εάν, επίσης, πληρώσεις online με οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, τότε μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα αθηνόραμα Club μόνο με €8, αντί για €25.

Κάνε τώρα την αίτησή σου και χάρισε στους αγαπημένους σου εκπτώσεις έως και 50% σε σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και ταβέρνες, πίστες και μουσικές σκηνές, bars και clubs, spa, εναλλακτική γυμναστική και χορό, escape rooms, θεματικά πάρκα και δραστηριότητες, μουσεία και σεμινάρια, και δώσε τους τη δυνατότητα να επωφεληθούν από πολλές one off προσφορές και μεγάλους διαγωνισμούς που γίνονται αποκλειστικά για τα μέλη του αθηνόραμα Club.

*Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν από 8/12/2016 έως και 2/1/2017 και αφορά και σε νέες αιτήσεις, και σε ανανεώσεις και σε αιτήσεις δώρων.