Athinorama Club

Δείτε ποιοί κέρδιζουν δύο διανυκτερεύσεις στην Αστυπάλαια με το αθηνόραμα Club!

22/03/2018

Το αθηνόραμα Club στέλνει δύο τυχερούς νικητές στο "Kallichoron Art Boutique Hotel Astypalea", το πιο ειδυλλιακό σημείο του Αιγαίου!

Μυρίζει κιόλας καλοκαίρι και δε μπορείς να περιμένεις; Το αθηνόραμα Club είναι μαζί σου! Στη γραφική Χώρα της Αστυπάλαιας, τα καλντερίμια, οι παραλίες, οι ανεμόμυλοι, το Ενετικό Κάστρο, τα αμέτρητα εξωκλήσια και η άγρια φυσική ομορφιά σε προκαλούν να εξερευνήσεις κάθε γωνιά της!

Το αθηνόραμα Club χαρίζει σε δύο τυχερούς από μια υπέροχη απόδραση στο "Kallichoron Art Boutique Hotel Astypalea". Η παράδοση συναντά την καλύτερη εκδοχή της, με σύγχρονες παροχές και άνεση στη διαμονή! Δωμάτια με υψηλή αισθητική και θέα το γαλάζιο του Αιγαίου εξασφαλίζουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοξενίας, αποτελεί το βραβευμένο ελληνικό πρωινό "Grandma's Breakfast" με φρέσκα, τοπικά προϊόντα και έμπνευση από τις παρασκευές της...γιαγιάς! Τοπικά παραδοσιακά γλυκίσματα αλλά και κρασί θα σας προϋπαντήσουν σε ενα αρμονικό περιβάλλον γαλήνης και χαλάρωσης.

Το δώρο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις για 2 τυχερά ζευγάρια σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο, τοπικό γλύκισμα και κρασί κατά την υποδοχή.
 Ισχύει για κρατήσεις από 23/04/2018 εώς 31/10/2018 (εξαιρείται η περίοδος 01/07/2018 - 31/08/2018), κατόπιν διαθεσιμότητας.

Οι νικητές είναι οι παρακάτω:
Τσάκαλου Αθηνά
Κούκουλα Χαρά