Κέρδισε δύο διανυκτερεύσεις στην Ορεινή Αρκαδία με το αθηνόραμα Club!

05/10/2017

Το αθηνόραμα Club στέλνει δύο τυχερούς νικητές στη Στεμνίτσα Αρκαδίας, κατευθείαν στην καρδιά του φθινοπώρου!

Αποχαιρέτησες το καλοκαίρι, αρωμάτισες τις πετσέτες θαλάσσης με λεβάντα, γράφτηκες και στα μαθήματα γιόγκα και ναι…η νέα εποχή ξεκίνησε και επίσημα! Και τώρα; Τώρα...χειμερινές διακοπές! Πλατείες με αιωνόβια πλατάνια, στενά σοκάκια για ρομαντικές βόλτες και δάση γεμάτα έλατα, όλα τυλιγμένα με τα χαρακτηριστικά χρυσαφένια χρώματα της εποχής.

Ο παραδοσιακός ξενώνας «Το Μπελλαίικο» λοιπόν, υποδέχεται δύο τυχερούς νικητές από το αθηνόραμα club για δυο διανυκτερεύσεις στο πετρόχτιστο αρχοντικό. Πρωινό με φρέσκα χειροποίητα τοπικά υλικά, επιτραπέζια δίπλα στο τζάκι και ηλιοβασίλεμα με θέα το βουνό, όλα θα τα βρεις εκεί. Ζήτα συμβουλές από την κυρία Νένα, ιδιοκτήτρια και «η καρδιά του αρχοντικού» όπως την ονομάζουν και ανακάλυψε όλα τα κρυφά μονοπάτια. Περιηγήσου στα ξακουστά εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας, θαύμασε τα ιστορικά πυργόσπιτα και εξερεύνησε τον κοντινό Λούσιο. Το αθηνόραμα Club σε προκαλεί να ξεκινήσεις τη νέα εποχή δημιουργώντας αναμνήσεις και χαμόγελα!

Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα μέχρι και τις 16/10/2017. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 17/10/2017 στις 12:00 και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για το δώρο τους. Το δώρο περιλαμβάνει διαμονή για 2 τυχερά ζευγάρια με πρωινό, κατόπιν διαθεσιμότητητας του ξενοδοχείου (εξαρούνται επίσημες γιορτές και αργίες).

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά για το δώρο τους και είναι η Ανδριανή Τζωρτζάκη και ο Γιώργος Χριστοφόρου.