Κέρδισε ένα από τα βιβλία του Jo Nesbo από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

12/10/2017

Υπάρχει κάποιο που δεν έχεις διαβάσει ακόμα; Κέρδισέ το!

Ο Φασμπέντερ είναι ο πιο γοητευτικός ντετέκτιβ και ο Jo Nesbo είναι ο σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας. Έτσι, οι Τετάρτες συνεχίζουν να είναι ιδανικές για σινεμά και ποπ κορν (εντάξει, nachos). Οι υπόλοιπες μέρες τώρα, είναι φτιαγμένες για ζεστό καφέ και βιβλία απ’ το Μεταίχμιο στον καναπέ.
Η έκπληξη είναι η εξής: ο «Χιονάνθρωπος», η έβδομη περιπέτεια του Nesbo με ήρωα τον Χάρι Χόλε είναι ήδη στις αίθουσες από αυτή την εβδομάδα (δες το εδώ με έκπτωση απ’ το αθηνόραμα Club, μην ξεχνιόμαστε) για προβολές που αποκαλύπτουν μυστικά και ενοχές. Ο ίδιος ο Jo Nesbo έρχεται στις 17 Οκτωβρίου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, για μια συζήτηση με το ελληνικό κοινό. Συνδύασε τις δύο δράσεις και ανακάλυψε εμπειρίες βγαλμένες κατευθείαν απ’ το νου ενός Σκανδιναβού συγγραφέα, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί παγκόσμια best sellers.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το δώρο που εξασφάλισε το αθηνόραμα Club και οι εκδόσεις Μεταίχμιο. Τιμώντας το φαινόμενο «Nesbo» πέντε τυχεροί κερδίζουν από ένα βιβλίο! Διάλεξε το έγκλημα που θέλεις να εξιχνιάσεις με συνοδοιπόρο τον Χόλε και κινήσου σε ένα κόσμο ίντριγκας, εγκλημάτων αλλά και ψυχικής κάθαρσης μέσα από τους τίτλους του Nesbo στους οποίους πρωταγωνιστεί ο αινιγματικός Χόλε.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και γίνε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα από τα βιβλία του Jo Nesbo.  Για να λάβεις μέρος θα πρέπει να κάνεις like και να αφήσεις ένα σχόλιο με τον τίτλο του βιβλίου που θέλεις να κερδίσεις κάτω από το post του διαγωνισμού στη σελίδα του αθηνόραμα Club στο facebook. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και 19/10 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο facebook στις 20/10 στις 12:00. Οι νικητές θα πρέπει να έχουν ενεργή κάρτα αθηνόραμα Club την ημέρα της κλήρωσης.